Вече видяхме първата снимка на Вин Дизел от снимачната площадка на новия „Ридик”, която беше своеобразно потвърждение, че снимките вече са започнали, но сега от „Universal” разпространиха прессъобщение, с което всичко става официално.

Освен, че потвърждава старта на продукцията, съобщението ни запознава с няколко нови имена от актьорския състав, както и с нов синопсис, които не е чак толкова различен от стария, но внася малко повече подробности.

Преди да го видите обаче, хвърлете едно око на най-новите снимки от филма.

"Ридик" - Вин Дизел

"Ридик" - Вин Дизел до шия в неприятности

"Ридик" - Вин Дизел на снимачната площадка

Единственото, което искаме да кажем, е адски се радваме, че абсолютно нелепите мотоциклетни очила на Ридик, които токова обичаме, получават този своеобразен акцент.

А сега ето и синопсиса:

Печално известният Ридик е изоставен на изпепелена от слънцето, отдалечена и безжизнена планета. Скоро обаче, той е принуден да се бори за оцеляване срещу извънземни хищници, по-смъртоносни от който и да е човек, срещу който се е изправял. Единственият начин Ридик да се махне от планетата е като активира спасителния маяк, който привлича наемниците към планетата в търсене на наградата си.

Първият кораб, който пристига води нов вид по-яростни и смъртоносни наемници, докато вторият е управляван от човек, преследващ Ридик с по-лични мотиви. С наближаваща буря, в която никой не би могъл да оцелее, времето на Ридик изтича, а преследвачите му няма да напуснат планетата без главата му като трофей.

Създателят на поредицата Дейвид Туохи се завръща на режисьорския стол, а потвърденият кастинг включва имената на Вин Дизел като Ридик, Карл Ърбан като Вако, Джорди Мола като Сантана, арогантен капитан на наемнически кораб, Мат Нейбъл като Бос Джонс, човек търсещ отговори, Кейти Сакхоф като наемницата Дал и Бокийн Удбайн като ловеца на глави Мос. Останалите роли допълват Дейв Батиста, Конрад Пла, Раул Трухийо, Нолан Фънк и Кери Хилсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Като гледам, струва ми се, че новата серия ще е по-близо до „Пълен Мрак“ отколкото до „Хрониките“ …., което пък е доста добра новина :)))

  2. Това се знаеше отдаван! Разбира се, можеше да се окаже партенка, но ето, че за разнообразие ще удържат на думната си. 🙂

  3. Преди време четох интервю на Дизел, в което казва, че „Хрониките…“ са нещо като първа част от трилогия. Сега излиза, че ще гледаме римейк на първата. Абсолютна каша… Да, наистина Вако се завръща, но съдейки от синопсиса ми се струва, че няма да е нищо по-различно от единицата. А краят на „Хрониките…“ остави желание в мен да видя директно продължение. Дано да е това.. 🙂