Ръсел Кроу

Скоро не сме споменавали Жауме Колет-Сера, при все че не пропускаме да ви информираме за проектите му и развитието им, и удобен повод за „refresh” на инфото около режисьора е споменаването на Ръсел Кроу във връзка с бъдещия филм „Harker”. И няма да пропуснем да измрънкаме, че ни е писнало от предъвкване на вампирски сюжети!

Сценарият се работи от Лий Шипман и Брайън Макгрийви, а историята ще се завърти около юриста Джонатан Харкър, който в ролята на детектив от Скотланд Ярд разследва поредица от убийства в Англия на възможно най-прочутия Дракула. Дали ще се генерира нов франчайз около Харкър и – по-важното – дали проекто-ангажимента ще се впише в графика на Кроу, ето това ще очакваме да разберем съвсем скоро. Защото му предстоят снимки в „Клетниците” на Том Хупър и приключения през лятото с Аронофски по „Noah”.

Междувременно споделяме разочарование от неудовлетворителното развитие на „Akira”, чиито сценарни перипетии не са приключили, и е много вероятно Колет-Сера да започне работа по него едва след „Harker”. А това е много тъжно, не мислите ли?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Мислим да, а и освен това поредната идея за разгръщане на герои и сюжети, от които просто няма нужда 🙂

  2. Кроу е пич, както и Сера. Сигурен съм, че техният филм, ще бъде по-добър от повечето напъни в тази посока. 🙂

  3. То това не им пречи. 🙂 Като започна да им пъхам други неща в ушите, тогава почват да се поразсейват мъничко. 🙂