Ръсел Кроу

Не винаги може да се вярва и със сигурност не на всичко, което звездите пускат в Twitter, но пък не е добра идея изцяло да се пренебрегва като източник на кино новини – понякога изникват особено добри коментари. Ето например Ръсел Кроу, който в рамките на има-няма една седмица ни зарадва с цели две изказвания. При това за два невероятно различни проекта – римейка на „Робокоп” на Хосе Падиля и библейския епос на Дарън Аронофски „Noah”, който силно се надяваме, наистина ще го бъде.

И за двата филма сме писали доста новини, но „Noah” ни вълнува повече, затова ще започнем с него. Първо имаше шанс да видим Крисчън Бейл като Ной, но той се отказа заради двата филма на Терънс Малик, които ще снима тази година, и тогава се намеси името на Майкъл Фасбендър. Сега в отговор на запитване от MovieWeb дали наистина Аронофски обмисля Кроу (първоначално новина на Deadline) за главната роля и Лиъм Нийсън като злодей, Кроу отговаря следното:

„And I’m eyeing him right back… Liam’s eyeing both of us… and Paramount are eyeing us all, including you. Whole lot of eyeing.”

Наистина не е кой знае какво и шеговитият тон малко ни притеснява, но едва ли щеше да пусне подобно изказване, ако в слуховете нямаше поне малко истина. Вижте как отговаря на въпрос за „Робокоп”… Всъщност не е един, а два въпроса за слуховете, че той ще нахлузи каската на Робокоп (и там се говореше за Фасбендър, но така и не се получи потвърждение), отговорът е стегнатото и категорично „Не”. Като че ли е малко прекалено… финално, за да е просто замазване на очите.

Както и да е, ще продължаваме да ви държим в течение какво се случва и с двата проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *