Вече бяхме стреснати от обезпокоителната прилика на Джулиян Мур и Ед Харис, които играят кандидат президентската двойка Джон Маккейн и Сара Пейлин в режисирания от Джей Роуч филм на HBO „Game Change” – разказващ за една от най-интересните и завързани предизборни кампании в модерната история на Съединените щати – но сега е ред да погледнем на филма от малко по-сериозна гледна точка, отвъд плашещата, но проста панаирджийска прилика.

http://www.youtube.com/watch?v=IPhh7mch5zo

Истина е, че ние не знаем чак толкова подробности за Пейлин и за това как тя влиза в кампанията на Маккейн, извън нещата, които достигнаха до нас благодарение на новинарските емисии, съсредоточени най-вече върху нейните изцепки, затова ще ни е интересно да научим нещо повече.

Така като гледаме, нещата не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед. Лесно е да лепнеш етикет на някой човек, който дори не си срещал, но съвсем друго става отношението ти, когато имаш възможност да го опознаеш по-отблизо. А ни се струва, че „Game Change” предлага точно такава възможност.

Премиерата на филма е 10 март, а освен Мур и Харис в ролите ще видим и Уди Харелсън като Стив Шмид, Рон Ливингстън като Марк Уолъс – и двамата старши съветници в кампанията на Маккейн и Пейлин от 2008 г. – както и Лари Съливан, Джейми Шеридан и Мелиса Фарман, респективно като шефа на персонала Крис Едуардс, старши съветника в кампанията на Пейлин, Марк Солтър и Бристол Пейлин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. ууууууууу колко много харесвам Джулиян Мур и Ед Харис, дано са направили готин филм 🙂

  2. Не се съмнявам, че филма ще го бива. Просто няма как с такива изпълнители. Изглеждат смазващо! 🙂