Вече сме ви представяли „Cogan’s Trade” на Андрю Доминик, по романа на Джордж Хигинс, и то неведнъж, затова няма да изпадаме в подробности. Вече дори сме виждали и първата снимка на Брад Пит, но това беше доста отдавна, а и след като вече можем да ви покажем и Рей Лиота, Джеймс Гандолфини и любимия ни Ричард Дженкинс, защо да не го направим?

снимки (Kinopoisk (via The Film Stage))

Cogan’s Trade - Брад Пит

Cogan’s Trade - Брад Пит

Cogan’s Trade - Джеймс Гандолфини

Cogan’s Trade - Рей Лиота

Cogan’s Trade - Брад Пит и Ричард Дженкинс

Разбира се, след като ще пускат нови кадри, няма как да пропуснат звездата, но както казахме, него вече го видяхме. По-интересни са ни Рей Лиота в ролята на мафиотски шеф, който организира покер среща, завършила с обир, и Джеймс Гандолфини като алкохолик и наемен убиец – роля, която трябва да признаем клони към „typecasting”. За ролята на винаги железния и на ниво Ричард Дженкинс нямаме подробности (знаем само, че е адвокат), но явно този път не е шеф на Пит в местния клон на фитнес верига…

Сценарист и режисьор на „Cogan’s Trade” е Андрю Доминик („Chopper”, „Убийството на Джеси Джеймс от мерзавеца Робърт Форд”) по едноименния роман на Джордж Хигинс, а в главните роли ще видим Брад Пит, Рей Лиота, Джеймс Гандолфини, Гарет Дилахънт, Ричард Дженкинс, Сам Шепърд, Скут МакНейри, Бен Менделсон и Бела Хийткоут.

За съжаление, премиерна дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Андрю Доминик е БОГ. Дано му предлагат повече проекти като този.