Какво да кажем? Хиляди благодарности на „Alexandra Films”, които ни уважиха като най-големите фенове на „Prometheus” („Прометей”) у нас и ни дадоха възможност ексклузивно да представим българския плакат на филма.

Вярно е, че става въпрос за същия тийзър постер, който сме виждали вече няколко пъти, но честно казано, не ни пука особено, още повече, че имаме обещанието на „Alexandra” да ни предоставят – отново ексклузивно – и следващия плакат, ако разбира се, има такъв.

Честно казано, много сме горди!

Прометей - плакат

Казвали ли сме вече, че нямаме търпение?

Ридли Скот, режисьорът на „Пришълецът” и „Блейдрънър”, се завръща към жанра, който той самият дефинира. С „Прометей” той създава изключителна митология – екип от изследователи открива информация за произхода на човечеството на Земята, която ги води до най-мрачните кътчета на вселената. Там те трябва да водят ужасяваща битка, за да спасят бъдещето на човешката раса.

Повече подробности за проекта може да научите от десетките ни новини до момента.

Режисьор на „Прометей” е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. Голям хитрец е този Ридли Скот! 🙂 Чудесна идея е да се съчетае актуалната тема за произхода на хората – с филм за пришълците! Така залога е много по-голям и чисто като история има голям потенциал! Чакаме…

 2. Науме, добре дошъл в сектата. :):) Ние последната година кво чакане и истерия му ударихме, ако беше водка да сме пратили СССР на 3 луни. А хитрец за бай Ридли си е обидно. Гениален.
  Поздравления, че сте докопали плаката 1ви, предвид цялата неадекватност на Александра. Как ви идва превеждането на слоугана?

  /извинявам се, ако се получи 2ен пост, ма тока при нас зе да спира по-често, отколкото в багдатско гето/

 3. При мен чакането вече е във фаза сериозно тръшкане. 🙂

  @Makedonski
  Таглайнът звучи малко тромавко, но това са бели кахъри. 🙂 🙂

  @Кристиан Валентинов
  Това „В кината на 3D“ отдолу на плаката не е за да си оправят композицията. 🙂

 4. А дали ще е само 3Д или ще бъде имаксимизиран? Или просто още е рано да се каже? 🙂
  Спрях да питам, но сега продължавам и аз с тръшкането и търсенето на машина на времето :Д

 5. Наистина е още рано за информация относно IMAX, но тия дни беше потвърдено, че за нашия IMAX ще има копие на ‘Титаник 3D“ (за който се интересува:).

 6. Не съм чувал „Прометей“ по никакъв начин да го свързват с IMAX. Надеждата обаче, умира последна. 🙂

 7. За „Гневът на Титаните“, и „Титаник“ обявиха, че ще има IMAX, а „Игрите на глада“ – не! Това е информация от фейсбук страницата им.