Lockout” (който на родна територия ще се казва „MS1: Максимална сигурност”/„MS One: Maximum Security”) е един от броящите се на пръстите на едната ръка на сляп месар продуцирани от Люк Бесон филми, които наистина ни вълнуват, въпреки че и при него става въпрос за рециклиране и парфюмиране на добре познати теми и идеи. Една от основните причини за положителното ни отношение е, че става въпрос за фантастичен екшън. Така де, като ще гледаме тъпотии, това е начинът, по който предпочитаме да ни се сервират.

Точно върху тази жанрова принадлежност акцентира и първият американски трейлър на филма, представен от IGN.

Въпреки че този път получаваме доста по-малко от „witty one line”-ърите на Гай Пиърс, отново изглежда, че той ще ни радва най-много извън фантастичния елемент – отива му да се прави на кретен, пък и физически стои добре. Сега се замислихме, че този филм ще е генералната му сай-фай репетиция преди да го видим в „the real deal”. Хвърлете едно око и на това кратко филмче, фокусирано върху образа на Пиърс.

Режисьори на „Lock-Out”/„MS One: Maximum Security” са Джеймс Матър и Стивън Сен Леже. В ролите ще видим Гай Пиърс, Маги Грейс, Питър Стормаре и др.

Българската премиера е 27 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *