Лорънс Каздан е сценарист, продуцент, режисьор – и му се кланяме доземи за сценариите на „Империята” и „Джедаите”, ама то това си е ясно. Новината около него е, че приключва работа по 11-ия си режисьорски филм и е събрал в него страхотен актьорски екип. Сетихме си да ви обърнем внимание на една любопитна подробност – едва ли не във всеки втори негов филм се появява (обикновено в главна роля) Кевин Клайн. Ето го отново:

(трейлър чрез Yahoo!)

В компанията на класическата майсторка на актьорските образи Даян Кийтън и попревалилия „на попрището жизнено средата” Кевин Клайн се включват Даян Уест, Сам Шепърд, Ричард Дженкинс, Елизабет Мос, Марк Дуплас, както и едно чаровно куче. Спомените ни за филмите от 80-те и 90-те години, когато Каздан беше най-активен – и в писателското, и в режисьорското поприще, са все още живи. Затова – и благодарение на талантливия си актьорски екип, сме убедени, че ще се получи стойностен филм. Забелязали ли сте, че когато харесвате някого и се надявате да ви зарадва, шансът това да се случи се увеличава? Очаква се „Darling Companion” да излезе в ограничено разпространение към края на април, да видим дали ще стигне и до нас.

Синопсисът на филма гласи:

В един мразовит ден Бет (Кийтън) спасява край магистралата мокро изгубено куче. Опитвайки се да се примири с незаинтересования си, разсеян съпруг Джоузеф (Клайн) и да превъзмогне празнотата в дома си, Бет успява да установи особена връзка със спасеното животно. Когато Джоузеф ненадейно губи кучето извън града, всички в околността са мобилизирани в търсенето на важния член от семейството. Това приключение променя по някакъв начин всички; участниците в него попадат на комични или мъчително-болезнени, дълбоко емоционални аспекти от неизбежната реалност.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *