Гарванът

Преди доста време писахме за предстоящия римейк на „Гарванът”, който трябваше да се режисира от Хуан Карлос Фреснадийо и снимките трябваше да започнат в края на миналата година. Това, разбира се, не се случи, иначе щяхте да сте чули поне една-две кастинг новини, с малко късмет дори първа неофициална снимка от снимачната площадка. За съжаление, проектът – поне в този му вид – се разпадна докато „Relativity Media” и „The Weinstein Company” се караха за правата и Фреснадийо със сигурност няма да застане зад камерата.

За наша радост обаче, според TPL двете компании са се разбрали да работят заедно и дори са намерили сценарист и режисьор за римейка. Първият е Джеси Уигътоу, който има няколко сценария, които се разработват в момента, а единственият му вече осъществен е „It Runs In The Family” с Майкъл и Кърк Дъглас. С две думи не е много обещаващ, но никога не се знае. Поне режисьорът, макар също толкова безизвестен, изглежда малко по-добър избор – Ф. Хавиер Гутиерес, който си спечели доста похвали с „Before the Fall” („Tres días” – кръстен на времето, което остава до сблъсък с метеорит) и според слуховете в момента снима „The Monkey’s Paw” в Испания, но честно казано за последно не сме никак сигурни.

Освен ако и това превъплъщение не го застигне прокобата, без съмнение поставена след ужасяващите продължения, скоро очаквайте новини за кастинга. Не ни се коментират предишните слухове за Брадли Купър, Марк Уолбърг и още по-абсурдното Чанинг Тейтъм, защото те и тогава си бяха глупости. Ще поживеем, ще видим. Или пък ще се завърнем от отвъдното и ще видим. И това е възможност.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *