The Words

Впечатляващо авторитетна прожекция е отредена за режисьорския дебют The Words” на дело на Брайън Клъгман и Лий Стърнтал (авторите на идеята за „Трон: Заветът”) – техният филм ще закрие фестивала Сънданс, който тази година започва на 19 и приключва на 29 януари. Характеризиран като тайнствен и романтичен, а също и като драматичен трилър, „The Words” съдържа история за творческата амбиция на един млад писател, който се оказва плагиат.

Вече имахте възможност да видите първата снимка от филма, а благодарение на Collider сега можете да прочетете официалния синопсис, както и да хвърлите едно око на плаката и новите снимки.

Рори Янсен (Брадли Купър) попада в антикварен магазин, където във вехта чанта за документи най-ненадейно открива стар ръкопис. Отчаяното му желание да постигне някакво признание като писател го изкушава да подпише текста със собственото си име и когато е публикуван, той му носи така жадувания успех – Рори се превръща в истинска звезда. Но да живееш с избора, който си направил, съвсем не е лесно – амбициозният „творец” е изправен пред морална дилема. На сцената се появява и истинският автор на ръкописа (в ролята Джеръми Айрънс).

Надявам се множеството сюжетни линии да направят разказа още по-интригуващ и изпълнен с обрати. При все, че въобще не съм „почитател” на Купър, бих му дала шанс дори само заради Трон-юнаците. Не мисля, че той е актьор, който може да ме изненада с нещо – до момента съм регистрирала средно-статистическо негово присъствие, нещо ми е „бозав” и просто не ме кефи. Но пък в каква компания е само! Зоуи Салдана (в ролята на съпругата на Рори), Денис Куейд, Бен Барнс, Дж.К.Симънс и (ооо – домакине!) Оливия Уайлд. Дано ролята й не е с подобно времетраене, както в „Дилъри на време”… И задължително-великолепният (нямам съмнение в това!) мистър Айрънс!

The Words

The Words

The Words

Докато потривам ръце в очакване, подсещам да разгледате внимателно и плаката (чрез EW), който е интересен, обаче ми заприлича на една от визуалните игри – „първите пет думи, които откриеш, описват… нещо си”. Е, блуждаещият ми поглед регистрира „любов”, „истина”, „дом”, „изтривам”, „гений”, а подредбата на тези думи може само да бъде свидетелство за моя хаотичен начин на мислене. Претенциозно, нали?

The Words

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *