Падаме си по комиксови (или по-точно супергеройски) филми, особено такива, които показват темата от съвсем различна посока като „Неуязвимият”, „Феноменалните”, „Kick-Ass – Шут в г*за” и дори такива, които не са съвършени, като „Ханкок”, например. „Chronicle” е точно такъв, нестандартен поглед към темата, които ни хвана неподготвени преди няколко месеца, когато ей така от никъде изскочи първият му тийзър трейлър и мигновено привлече вниманието ни, въпреки че е заснет в така досадния напоследък „псевдодокументален” или „found-footage” стил.

В последните няколко дни в нета дебютираха един нов тийзър трейлър (съдържащ само няколко секунди нови кадри, които не сме виждали в предния тийзър), няколко клипа и един-два постера, които нямахме възможност да ви покажем по отделно, затова сега ви ги предлагаме накуп. Вижте ги!

http://www.youtube.com/watch?v=MiiQoEm8wRM

http://www.youtube.com/watch?v=sOFkmo-JxBs

http://www.youtube.com/watch?v=6Zo2x_2I34c

Ето и плакатите.

Chronicle - плакат

Chronicle - плакат

Chronicle - плакат

Chronicle - плакат

Chronicle - плакат

Chronicle - плакат

Chronicle - плакат

Chronicle - плакат

Трима гимназисти правят невероятно откритие, което им дава специални сили, отвъд тяхното разбиране. Докато те се учат да използват способностите си, животът им излиза от релси и тяхната тъмна страна взима контрол.

Режисьор на „Chronicle” е кино дебютантът Джош Транк (снимал е няколко епизода на телевизионния сериал „The Kill Point”), сценарият е дело на Макс Ландис (синът на Джон Ландис, когото сме засичали покрай новия Франкенщайн), а в ролите са Майкъл Б. Джордан, Алекс Ръсел и Дейн ДеХаан.

Премиерата е 3 февруари 2012.

Chronicle

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Май му се услади на Холивуд to make money being cheap… обаче аз като че ставам все по-песимистично настроен към тоя Chronicle. три момчета могат да контролират метала… и нататък к’во пра’им? Не че няма потенциал – само се опасявам филма да не е някакъв showreel на ефекти, леко замаскирани като „нови“ и реалистични зарад фаунд футиджа. Иначе първите три постера кефят. 🙂

  2. Плакатите наистина къртят мивки 🙂
    Много са изродски.
    Искрено се надявам този режисьора е помислил малко и продуцентите да не са се мешали(както правят обикновено) и се надявам и филма да е изродски… След 1 месец ще разберем…..

  3. На мен ми изглежда обещаващ. Може да не е нищо специално (вероятността за това е огромна), но със сигурност ще разгледа темата за притежаващите суперсили тийнове, по доста по-интересен начин от обикновено.