Ясно ви е, че няма да пропуснем новина за „Игрите на глада”. Появи се официалната визия-постер на филма – има-няма два месеца преди премиерата, споделяме с облекчение, че не е толкова медийно-претрупана, както пъзел-постера с tweet и facebook-тагчетата. Всъщност се радваме, че има акцент „огнено” и „сойка-присмехулка”.

Игрите на глада - официален плакат

Открихме и още една нова снимка, която допълва усещането за лек уклон към кичозност в костюмните решения. Не че описанията на Сюзан Колинс не я предполагат – напротив, обаче едно е да си представяш, съвсем друго – да виждаш. Така де, без много приказки, ето как изглеждат трибутите от Окръг 12 във „въглищните” си костюми, точно преди Катнис да се превърне в Огненото момиче.

Игрите на глада

Ако не знаете нищо за „Игрите на глада” – синопсис може да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на филма е Гари Рос („Плезънтвил”, „Воля за победа”), а ролите са разпределени между Дженифър Лорънс, Джош Хъчърсън, Лиъм Хемсуърт, Елизабет Банкс, Уди Харълсън, Станли Тучи, Уес Бентли, Доналд Съдерланд, Тоби Джоунс, Лени Кравиц, Пола Малкълмсън и др.

Премиерата на филма на 23 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. хахаха – време беше да се отчаеш, вече се чувствах самотна 😉
    в интерес на истината, и на обективността (тук), все още тая мааалка надежда, че не всичко е безвъзвратно изгубено – и следвам съвета на Дрин да се въздържам от коментари по картинки 😛
    дори трейлърите могат да подлъгват, така че нека поне да дадем шанс на първия филм, а?
    (казах аз през силно стиснати зъби – скръц!) 😛 8)

  2. Ма разбира се, споко! Има шанс да се получи хубав филм, недейте да драматизирате заради някакъв плакат или за промо снимки, които дори не са от филма.