Вече видяхме първата официална снимка от „The Gangster Squad” на Рубин Флейшър – проект, който следим (и очакваме) с доста голям интерес – на която Джош Бролин като сержант Джон О’Мара си разменя „любезности” с Шон Пен, който е в ролята на небезизвестния гангстер Мики Коен, а сега е ред да се запознаем с целия полицейски отряд сформиран, за да се бори с Коен и с растящото влияние на мафията по източното крайбрежие на Съединените щати през 40-те години на изминалия век.

The Gangster Squad

Признаваме, че това не е най-добрият възможен кадър, но пък е достатъчно качествен за да можем да разпознаем всички на него. Както се казва, от ляво на дясно, първи ред седнали: Майкъл Пеня (Навидат Рамирес), Райън Гослинг (сержант Джери Утърс), Робърт Патрик (Макс Кенард), Антъни Маки (Коулман Харис) и Джош Бролин (сержант Джон О’Мара). Разбира се, най-отзад прави впечатление и емблематичната сграда на кметството на Ел Ей.

Режисьор на „The Gangster Squad е Рубин Флейшър („Zombieland”, „30 Minutes or Less”), сценарият е дело на бившия полицай Уил Бийл и е базиран върху поредица от статии на Пол Либерман в „LA Times”, а в ролите освен споменатите по-горе имена ще видим и Ема Стоун, Джовани Рибизи, Ник Нолти и др.

Премиерата е 19 октомври 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *