Все още нямаме трейлър на най-чакания от нас филм за следващата година „Prometheus” на Ридли Скот (изтеклото „лайно” не се брои), но за сметка на това пък може да чуем музиката от него.

И преди да ни обвините че сме откачили тотално, нека кажем, че първоначалната ни идея беше да представим във висока резолюция снимките, който видяхме преди няколко дни, а не си търсим поводи да пишем за филма просто ей така. Пък и така да е, какво. Всъщност първо чуйте музичката, пък товгава ни обвинявайте в каквото и да е.

http://www.youtube.com/watch?v=_TMfPxVf8tw

Първо, адски ни радва това че чуваме звуците от оригиналния трейлър на „Пришълецът” – това специфично „пиииу”, няма как да се сбърка. Дано и в самият филм има такива препратки към любимия филм, ако ни разбирате какво искаме да кажем.

Второ, сещаме се за „Пътеводителят на галактическият стопаджия” и правилата на Брокианския Ултра-Крикет от „Животът, Вселената и всичко останало” (пълният набор от които е толкова сложен, че когато бил направен опит да се съберат в един единствен том, те претърпели гравитационен колапс и се превърнали в Черна Дупка) и по специално за четвъртото правило за високата стена около игрището за крикет – публиката се обърква от това, че на практика не може да вижда какво става, което пък я кара да си въобразява, че то е далеч по-вълнуващо, отколкото е в действителност. Та ние имаме чувството, че това е най-добрия трейлър, евър!

А сега ето и споменатите по-горе снимки.

PROMETHEUS - Логан Маршал-Грийн, Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър

PROMETHEUS - Ридли Скот и Нуми Рапс

PROMETHEUS - Чарлийз Терън, Идрис Елба

PROMETHEUS

PROMETHEUS

Режисьор на „Prometheus” е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Дринов, откачането не е тотално. Патологично е! 🙂
    Как ще издържиш – не знам…

  2. А Шибания трееееееееееееееееееееееееееейлъъъъъъъъъъърррр….. ???????
    АААААААА!!!!!!!!!

  3. Абе спрете да се вайкате за това дали ще има нещо общо с пришълеца!!!
    Естествено че ще има!!! Не мога да разбера защо се притеснявате толкова!!!!!
    Както и да го погледнеш това ще е ПРЕДИСТОРИЯТА НА ПРИШЪЛЕЦА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. @HerMamut
    И аз не знам как ще издържа. Въпроса е след като видим трейлър, как ще се закрепим до премиерата. 🙂 🙂

    @heinrich
    И аз това викам. Кога?

    @Ivcho
    Ако не е, ще те намеря, да знаеш. И като го направя, ще има да черпиш бири! 🙂

  5. Виж са… Щом вече има музика, много скоро ще има и трейлър. Предполагам около Нова година или веднага след нея.. Проблема, че ще требва да чакаме още 7 месеца за филма 🙂

  6. Между другото музиката е ненормална.. Представям си къф ше бъде трейлъра…..

  7. Абе, то ще дойде един момент, в който ще заизлизат толкова много неща около филма, че няма да можем да им насмогваме, ама сега… 🙂 🙂

    Музиката разцепва! 🙂

  8. @Дринов

    Обаче ако е, и ти ще има да черпиш!!!!
    Приготвяй се още от сега!!! 😉