Bullet to the Head” е проект, за който досега не сме писали, но към който проявяваме определен  интерес. Не заради Силвестър Сталоун – последните години нещо се е активирал като за световно (може би за да изкара някой друг долар, преди да се е разпаднал съвсем) – а заради Уолтър Хил („48 часа”, „The Warriors”, „Hard Times”), към когото изпитаме известни сантименти.

Филмът разказва за наемен убиец от Ню Орлиънс, който се съюзява с детектив от Нюйоркската полиция, за да открият и накажат хората отговорни за смъртта на партньорите им. Нетипичното дуо е готово да жертва всичко, за да получи възмездието си, а разследването им ги отвежда от мрачните задни алеи на Ню Орлиънс до коридорите на властта във Вашингтон.

С подобен сюжет и с кастинг, включващ имената на Сталоун, Джейсън Момоа, Сун Кан и Крисчън Слейтър, не можем да не очакваме филмът да бъде абсолютна „брадва” – приятна „брадва”, но все пак „брадва”. А първата официална снимка затвърждава това усещане, защото на нея откриваме Сталоун и най-вероятно Момоа в бой с… брадви.

Bullet to the Head на Сталоун

Режисьор на „Bullet to the Head” е Уолтър Хил, а в ролите са Силвестър Сталоун, Сун Кан, Джейсън Момоа, Крисчън Слейтър, Сара Шахи, Адеуалей Акинуйе-Агбаже, Джон Сейда и др.

Премиерата е 13 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Уолтър Хил е човекът, класик в жанра пропаднали-мъжкарски-улични-крими-екшъни. Ню Орлиънс напомня на жестокия му „Johnny Handsome“… и да, на студията на Ню Имидж в Луизиана 🙂

  2. @Иван М.
    Не съм сигурен, че е техен, но определено понамирисва. 🙂

    @радо
    “Johnny Handsome” e як, но „Огнени улици“ е по-як! 😀 😀
    Уолтър Хил е голям! Жалко, че няма да може да направи нещо свястно (разбирай готина ретро-евтинийка) от това.

  3. Грешка, май не е техен… Реших така, понеже всички изброени са от тяхната /тъжна/ „школа“ 🙂 През 80-те и началото на 90-те Уолтър Хил наистина правеше яки филми…