How I Spent My Summer Vacation с Мел Гибсън

„How I Spent My Summer Vacation” е поредният проект, с който Мел Гибсън видите ли трябва да се завърне в редиците на „любимците на Холивуд”. Само че това не стана с предшестващите го „Edge Of Darkness” и „Бобърът” и честно казано, не виждаме, как ще стане с този филм или пък евентуално със следващия му проект за Юда Макавей. Просто някои „престъпления” са непростими за холивудските ширини.

Но както и да е, за нас Мел все още е голям актьор и режисьор и с удоволствие следим изявите му, дори и да не са качествени като едно време, а това включва и споменатия „How I Spent My Summer Vacation”, в който той играе ролята на престъпник, който се озовава в мексикански затвор, където се учи на оцеляване от едно 9-годишно момче.

Все още нямаме много подробности за филма, но за сметка на това имаме плакат и първа снимка (която виждате по-горе), който достигат до нас благодарение на The Playlist.

How I Spent My Summer Vacation - плакат

Дебютът си като режисьор на „How I Spent My Summer Vacation” прави Ейдриан Грънбърг (асистент режисьор на „Апокалипто”, „Трафик”, „Фрида”, „Господар и командир”, „Снайперисти”), а освен Мел Гибсън в ролите ще видим Питър Стормаре, Дийн Норис, Боб Гънтън, Стефани Лемелин и др.

Премиерата е през лятото на 2012-та.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *