Винаги се радваме, когато гърдите на Алис Ив подпишат за участие в нов проект, особено пък ако става въпрос за филм, който очакваме с нетърпение.

Само няколко дни след като беше потвърдена премиерната дата на новия „Стар Трек” и това, че филмът ще бъде заснет в 3D, от Variety получаваме нова, сигурна новина свързана с проекта, а именно участието на Алис Ив, която е била предпочетена пред Тереза Палмър и Хейли Атуел. Както можете да се досетите, все още няма абсолютно никакви подробности каква точно ще е ролята ѝ, освен че образът ѝ ще е нов за „канона” на поредицата.

Ив ще се присъедини към добре познатия ни актьорски състав от първия филм, включващ имената на Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Зоуи Салдана, Саймън Пег, Джон Чо и Антон Йелчин, както и (да се надяваме) към Бенисио дел Торо, който все още води преговори за ролята на злодея, но желанието на Джей Джей Ейбрамс да го привлече е потвърдено.

Интересното е, че според Variety с кастинга на Ив се изчерпват всички големи роли за попълване, освен една – тази на още един злодей, който е описван като „по-стар и повече като поддържащ образ на героя на Дел Торо”.

Преди да видим Алис Ив в „Стар Трек 2” ни предстои да я гледаме в „Мъже в черно 3” на Бари Зоненфелд и в „The Raven” на Джеймс МакТийг.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Не съм я чувал, ама явно ще се спази традицията във всеки филм или сериал от вселената да има по един секс-символ за радост на окото на нас,гийковете 😀