„Wrath of the Titans” („Гневът на титаните”)

По същото време, по което пуснаха новия пълен трейлър на „The Dark Knight Rises” от „Warner” дебютираха и първия официален трейлър на „Wrath of the Titans” („Гневът на титаните”), може би с надеждата никой да не го види.

Интересното обаче е, че повечето колеги са по-скоро доволни от това, което виждат, намират известно подобрение спрямо първия филм („Сблъсъкът на титаните”) и споделят, че са склонни да дадат шанс на това продължение.

От друга страна ние сме споделяли, че не намираме „Сблъсъкът” за чак такава трагедия и се кефим на доста неща в цялостен дизайн и същества и може би затова кадрите, които виждаме, не успяват да ни повлияят по същия начин.

Да, без съмнение имаме доволно количество яки същества, но цялостното ни усещане е за тотален, евтин „CGI-galore” без никаква субстанция. А като видим косицата на Сам Уортингтън и направо ни става лошо.

Също така, гледайки трейлъра, не можем да се отървем от усещането, че нито един от актьорите няма желание да се намира в този филм и проклина боговете за деня, в който е подписал договор за участие в незнайно колко филма.

И последно, чудим се в колко ли още трейлъра ще ни пробутат Мерилин Менсън, преди да ни писне дори и на нас.

А сега вижте и първия официален плакат, както и няколко банера, който доста разумно акцентират на титаничните създания.

„Wrath of the Titans” („Гневът на титаните”)

„Wrath of the Titans” („Гневът на титаните”)

„Wrath of the Titans” („Гневът на титаните”)

„Wrath of the Titans” („Гневът на титаните”)

Режисьор на „Wrath of the Titans” е Джонатън Либесман, а в ролите са Сам Уортингтън, Розамунд Пайк, Тоби Кебъл, Бил Най, Лиъм Нийсън, Рейф Файнс, Дани Хюстън и Едгар Рамирес.

Премиерата е 30 март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Очертава се по-забавен от първия. Май доста са взели от God of War.

  2. Мен трейлъра ми хареса. Ще го гледам филмчето. Надявам се да е добро. Плакатите наистина са много яки 🙂 Доста фенски са. Наистин много ми харесват:)
    П.С. Тамън се чудех каква е тази музика, а то те какво било. Това бил оня перхидроления 🙂

  3. Защо причиняват болка на тези сладурски титанчета … вижте само мъката по лицата им. Те искаха само да излязат на разходка да поиграят … О, богове …
    (аз правя същата физиономия като центрирам табуретката с кутрето си)

  4. На мен пък ми хареса!!!

    Смятам че ще е по добре от първата част!!

    А пък косицата на Самчо ми направи впечатление още когато има няква снимка!!
    Ужасна е!!!!
    –––––––––––––––
    „……Също така, гледайки трейлъра, не можем да се отървем от усещането, че нито един от актьорите няма желание да се намира в този филм и проклина боговете за деня, в който е подписал договор за участие в незнайно колко филма…….“

    Тук малко се поизхвърлихте, без да ми се сърдите!!!!!! 😉

  5. Радвам се за тези, на които им харесва. Според мен е доста зле.
    Намирам трейлъра на „Сблъсъкът“, за далеч по-добър.

    @heinrich
    Не се ли кефиш на Менсън?

    @Kirimaru
    Ауч! 🙂 🙂 Като направя така, плача и проклинам боговете! 🙂

    @Ivcho
    Не ти се сърдим. И знаеш ли защо? Защото сме прави. 🙂 Залагам си главата, че ако нямаха договор, нито един от по-големите актьори нямаше да се завърне.

    @Sick S.
    Да, има нещо, ама това е нормално. 🙂

  6. Че какво му има за да не ни хареса? Екшън и големи чудовища. На кого му е нужно повече?

  7. Същото важи и за първия филм. Гигантски скорпиони, готини същества – джинове, оракулите, които споделяха едно око… Пък не го харесват хората. Явно им е нужно повече. Така като гледам CGI на кило. 🙂

  8. Това да се чува. 🙂 Жалко, че ще го има само в трейлъра. Според мен нещо като това, което направи за „Заразно зло“ би паснало и на този филм.

  9. аха. прав си. Мен ми хареса изпълнението му в изгубената магистрала на Линч.. само такъв ненормалник може да изиграе распасана курва:)