След като първият тийзър постер, който видяхме от „The Amazing Spider-Man” на Марк Уеб, се оказа „fake”, ни се наложи да почакаме малко повече от половин година, за да видим „the real deal”.

Плакатът, който достига до нас благодарение на SuperHeroHype, е доста различен от тези на по-цветно ориентираната трилогия на Сам Рейми и е стъпка към обещаната по-мрачна трактовка на материала, което може само да ни радва.

Изглежда също така, че създателите на филма са наясно с факта, че много хора са доста недоволни от това, че той е рестарт на поредицата и разказва добре познатата ни „ориджин” история, вместо да изследва нови територии с нови герои и затова са решили да заложат на рекламното изречение „The Untold Story”.

Дали наистина ще видим нещо ново, тепърва предстои да разберем.

The Amazing Spider-Man

Ако сте пропуснали трейлъра на филма, това как най-вероятно ще изглежда главният злодей или просто искате да узнаете повече подробности за проекта, можете да разгледате новините ни до момента.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен” е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс/The Lizzard, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и леля Мей, Ирфан Кан като д-р Рата и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Премиерата на филма е 3 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Бреййй, какво критика. 🙂
    Струва ми се, че не е търсена реалистичност, а идея. И спрямо това, въпреки, че не е нищо оригинално (да не кажа, че е мега изтъркано), мисля че се е получило.
    И е някакъв тийзър, нека не се отчайваме или пък да не изпадаме в прекалени критични анализи. 🙂 🙂

  2. Гледам тоя постер, гледам на Батман, гледам тоя, гледам пак на Батман…по-добре да гледам на Батман обърнат надолу, отколкото тоя. Марвел да го духат с тийн бълвочите си. ДЦ Комикс боравят с такива идеи, образи, внушения, че направо ми се ще да бъда дебел комикс нърд.