Велко Кънев

Вчера, след тежко боледуване, на 63-годишна възраст почина големият и обичан от всички, театрален и кино актьор Велко Кънев. Той ще остане в историята с незабравимите си роли в „Оркестър без име“, „Бон шанс, инспекторе!“, „Да обичаш на инат“, 13-тата годеница на принца” и много други, както и с изявите си в комедийната група НЛО.

Както в много такива случаи, но този път като че ли повече от всякога, каквото и да кажем ще бъде малко. Черен ден за България!

Поклон пред паметта му!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Няма да забравя как преди 10-12 години след един спектакъл на „Клуб НЛО“ отидох с родителите ми зад сцената и го видях. Нашите се избъзикаха: „Отиди да го поздравиш!“. Аз понеже съм много смел (бил съм 7-8 годишен) отидох. Получих здрависване и кратък разговор, който за възрастта ми не го причислява към най-смислените, но определено си остава един от най-специалните ми спомени.

    Почивай в мир, Велко!

  2. Тази вечер с още двама приятели сме решили да изиграем скеча с тримата битови пияници в негова чест. Обстоятелствата, декорите и реквизита са перфектни за целта.

    Това е един от най-яките скечове!

  3. Хмм, не знам, а и сега няма как да го потърсия. Трима мъже се събираха в битови условия и се оплакваха от живота – един от работа го изгонили, друг жена му го набила, трети не знам какво. Всеки път беше различно. И всеки вадеше по нещо – един алкохол, друг чашки, трети буркан с кисели краставички и тн.

  4. Късно е, вече сме трима, но ще те имам предвид за кастинга за следващия подобен скеч.