Последния път, когато споменахме за „The Tall Man” на Паскал Ложие, беше за да ви представим първите снимки от филма и тогава споменахме, че нямаме търпение да научим малко повече подробности за сюжета, тъй като той е един от най-очакваните от нас хорър филми, които ни предстои да видим в близките една-две години.

Причините за интереса ни към филма са две. Първо в главната роля ще видим любимата ни Джесика Бийл и второ, Ложие е автор на един от най-добрите и противоречиви хоръри от последните незнайно колко години,„Martyrs” и е нормално да се интересуваме от следващия му проект.

Сега от Bloody Disgusting представят две нови снимки на Джесика Бийл от филма, кратко 20-секундно промо (което, трябва да признаем, не е много вълнуващо), както и очаквания от нас разширен синопсис, който хвърля малко повече светлина върху сюжета.

Tall Man - Джесика Бийл

Tall Man - Джесика Бийл

Колд Рок, САЩ – Мрак витае над града. През годините изчезват деца, без да оставят нито улики, нито свидетели. Местните суеверни хора говорят за „Високия мъж”, легендарна мистериозна фигура, която отвлича децата безследно.

Джулия (Бийл) е медицинска сестра в Колд Рок, която не вярва в легенди, докато една нощ не се събужда със странно усещане, което я отвежда в стаята на сина ѝ, където намира празно легло. Тя се спуска по стълбите към долния етаж, но замръзва на място: огромна черна фигура стои на входа и държи сина ѝ Дейвид. Водена от чист инстинкт Джулия се впуска след тях, решена на всичко, за да върне детето си. Преследването започва, а с него и търсенето на отговори. Кой е „Високия мъж” и какво се случва с децата?

Замислен като филм от типа „жена в опасност” – „Паник стая” на открито – „The Tall Man” е напрегнат трилър в стила на ранните филми на М. Найт Шамалан. Изграден около мита за Торбалан и чудовищата, родени от фолклора, близък на всички култури, филмът е история за обсебващите тайни, скрити зад вратите на килера.

„The Tall Man” е англоезичният дебют на Паскал Ложие („Martyrs”), а в ролите освен Джесика Бийл ще видим Уилям Б. Дейвис, Стивън МакХати, Саманта Ферис и Джодел Ферланд.

Премиерната дата все още не е известна.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Абе хора. Вие нямате спирка бе! Днес немога а ви насмогна на новините! 🙂
    Това може и да е интересно. 🙂

  2. 🙂
    Този филм е с Джесика Бийл и е от режисьора на „Martyrs”, аз не бих го определил по друг начин, освен като задължителен! 🙂