„Подземен свят: Пробуждане” („Underworld: Awakening”)

Общо взето Кейт Бекинсейл, чиито прелести, стегнати в тясно латексово костюмче, ще имаме възможност да наблюдаваме в цели три измерения (най-накрая някаква полза от това 3D), е единственото нещо, което е в състояние да продаде „Подземен свят: Пробуждане” („Underworld: Awakening”) – четвъртата част от отдавна изхабената поредица „Подземен свят”, която трябваше да приключи още с двойката и чиято премиера е само след месец.

Прави чест на продуцентите, че са осъзнали този факт и са решили да фокусират най-новата реклама на филма изцяло върху нея и героинята й Селийн. Всъщност трейлърът представлява много сбит преразказ на нейната история до момента.

Честно казано, намираме това припомняне на събитията за доста полезно, защото сме забравили почти всичко. Проблемът е, че улисани да зяпаме Бекинсейл, не сме съсредоточени много върху този преразказ и най-вероятно, като стане време за филма, отново ще сме забравили всичко.

Подземен свят: Пробуждане” прибавя зашеметяващо ново измерение към епичната битка между вампири и лайкъни (тук си позволяваме лек коментар, че лайкъни не е някаква група във facebook, чиито статуси са били „нахаресвани” от приятелите им, а е могъщо тъпото име на върколаците в поредицата) като първия филм от франчайза заснет в 3D.

Кейт Бекинсейл, звездата от първите два филма, се завръща в главната роля на вампира-воин Селийн, която попада в свят, където хората са открили съществуването както на вампирите, така и на лайкъните, и са повели война за унищожението и на двата вида.

Режисьори на филма са Манс Марлинд и Бьорн Стейн („Shelter”), а в ролите са Кейт Бекинсейл, Стивън Рей, Майкъл Ийли, Тео Джеймс, Индиа Айсли и големият Чарлс Данс.

Премиерата е 20 януари 2012.

„Подземен свят: Пробуждане” („Underworld: Awakening”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

13 Comments

 1. Кво чувам накрая, това е нова война и е само началото, ако съм разбрал правилно!!!

  Значи ще има още серии от това!!!!

  Дали ще е за хубаво или за лошо, ще видим!!!!!

 2. Всички знаем какво е ликантропия. Тъпото е, че те се правят на интересни по този начин. Вижте ни колко сме оригинални. Смятам че нашата шегичка с лайк-ъни и фейсбук е доста по-оригинална. 🙂

 3. Дриновъ, аз викам да сложиш пак оназ снима, дето се дупи из шахтите! 😉 🙂

 4. Въпреки опреснителния трейлър, пак не мога да си спомня нищо от поредицата…
  …освен кака ни Кейт в латексов костюм 🙂

 5. @HerMamut
  Пуснах ти цяла новина за да ти покажа отново дупарата! 🙂 Да не кажеш после, че не съм пич. 🙂

  @MKT
  Ами, то това е. Какво друго има за помнене? 🙂

  @Тихомир (a.k. Tito)
  Майкъл Шийн не ме кефи! Имам предвид във този филм, конкретно. Бил Най обаче, е култ! 🙂