Ед Харис и Джулиан Мур като Джон Маккейн и Сара Пейлин в „Game Change”

„I will be honored to accept your nomination for vice president of the United States.“

Вече сме виждали как ще изглежда Джулиан Мур като Сара Пейлин в режисирания от Джей Роуч филм на HBO „Game Change” – разказващ за една от най-интересните и завързани предизборни кампании в модерната история на Съединените щати – но сега, така да се каже, е ред да я видим и в „движение”.

http://www.youtube.com/watch?v=5bqHnZ_fNyE

Можем да кажем, че определено Мерил Срийп ще си има конкуренция за титлата най-добро политическо превъплъщение. Джулиан Мур, за която неведнъж сме споменавали, че е страхотна актриса (една от най-добрите актриси работещи днес), направо заковава ролята на Пейлин (Nailin’ Paylin) и нямаме никакво съмнение, че догодина ще атакува „Еми”-тата и „Златните глобуси”.

Нашата лична награда обаче, отива за Ед Харис. А, леле! В първия момент си казахме, „Уоу, Маккейн пък как се е навил да участва в този филм”. Не е истина колко много си приличат.

Премиерата на „Game Change” ще е през март, а освен Мур и Харис в ролите ще видим и Уди Харелсън като Стив Шмид, Рон Ливингстън като Марк Уолъс – и двамата старши съветници в кампанията на Маккейн и Пейлин от 2008 г. – както и Лари Съливан, Джейми Шеридан и Мелиса Фарман, респективно като шефа на персонала Крис Едуардс, старши съветника в кампанията на Пейлин, Марк Солтър и Бристол Пейлин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *