Дълго време нямаше нов негов филм. За съжаление. И за всеобща радост – в края на декември ще се появи „We Bought a Zoo” – поредната творба с подпис на Камерън Кроу. Почитатели сме му, вярваме му, пък и от трейлъра става ясно, че е успял да влезе под кожата на актьорския си екип – и както в познатите ни негови предишни филми, предизвиква и очаква от всички да са възможно най-добри!

Драматично-романтични нюанси, Мат Деймън и Скарлет Йохансон в главните роли, интересни поддържащи актьори – Ел Фанинг, Томас Хейдън Чърч, малката Маги Елизабет Джоунс, Ангъс МакФейдън, Джон Майкъл Хигинс; не-съвсем-традиционен сюжет – един баща се премества със семейството си в провинцията и се заема с поддръжката на малък зоопарк в Южна Калифорния – всичко това е облечено в образ от Камерън Кроу.

И понеже мразим обобщенията, които вече прелитат в разни информации, че „Кроу се стреми да до-падне на вкуса на публиката”, ще кажем само, че досега този режисьор няма празно! В случая ще разчита на история по истински случай, на състрадателност към Мат Деймън като самотен татко, който иска да продължи живота на семейството си и да реализира пожеланието на покойната си съпруга, ще разчита и на винаги любимия елемент с животните на екран – и пак се обзалагаме, че ще сътвори нещо неочаквано, искрено-мило и благородно-трогателно. Пък и след като е привлякъл една от най-любимите русокоски на Операционния домакин – какво да коментираме повече?!

We Bought a Zoo” е продуцирана от 20th Century Fox адаптация по едноименната книга на Бенджамин Мий. Сценарият е дело на режисьора (филмите му са доказателство, че може да пише!) и Алин Брош Маккена (която е „отговорна” за „Дяволът носи Прада”, „27 сватби”, „Сутрешен блок”).

Премиерата на филма е на 23 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *