Знаете, че Скарлет Йохансон ни е една от най-големите любимки и каквото и да казват завистниците, освен супер секси мадама е и изключително добра актриса. Разбира се, всичко зависи от материала и режисьора, но тя определено търси предизвикателства, дори и след като няколко опита се провалиха – последно Дейвид Финчър обяви, че е прекалено красива за „The Girl With The Dragon Tattoo”. Най-новото й предизвикателство не е съвсем неочаквано: след като режисира късометражния „These Vagabond Shoes” (можете да го видите най-долу), сега се готви за първия си голям кино филм. Виж, самият проект е малко по-неочакван – екранизация на „Summer Crossing” на Труман Капоти.

Според Variety Скарлет вече е получила подкрепата на „Truman Capote Literary Trust” както и на продуцентите Бари Спайкингс („Оскар” за „Ловецът на елени”) и Питър Д. Грейвс. Макар и публикуван посмъртно през 2005, „Summer Crossing” се счита за първия роман на Капоти – написал е първия вариант през 1943 и след десетилетие промени и редакции, в крайна сметка го зарязва и дори обявява, че го е унищожил. Действието на „Summer Crossing” се развива в Ню Йорк, през горещото лято на 1945. Главната героиня е 18-годишната Грейди, която отказва да замине с богатите си родители извън страната и вместо това прекарва лятото с беден служител на паркинг. Двамата се влюбват и женят, а Грейди бързо забременява.

Не е ясно дали Скарлет ще участва във филма – главната роля определено не е за нея, но дали и тя го знае? освен това я има и сестрата на Грейди… – или само ще режисира (ние предпочитаме второто; при Бен Афлек например се получава по-добре) и разбира се, никой не може да каже какъв ще е крайният резултат, въпреки че 100% всички имат мнение по въпроса. Ние смятаме, че щом Джордж Клуни и Бен Афлек могат да правят филми като „Лека нощ и късмет” и „Жертва на спасение”, Скарлет спокойно може да е изумителен режисьор. Със сигурност е имала предостатъчно възможности да се учи, снимайки с Уди Алън, Брайън Де Палма, братята Коен, Робърт Редфорд, Кристофър Нолан и Камерън Кроу.

Имайте предвид, че в момента Тристин Скайлър пише сценария, така че е рано да си говорим за кастинг и премиерни дати. Ще ви държим в течение.

А сега ето и обещания „These Vagabond Shoes”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *