Тук ще бъдем много кратки и набързо само ще ви представим първия официален постер на триизмерното завръщане на мега-блокбастъра „Титаник”, тъй като според информацията още днес вечерта ще се появи трейлър на филма и бихме искали да си запазим повечето коментари за тогава.

Все пак ако сте пропуснали предишните ни новини и тази ви идва като гръм от ясно небе, ще кажем, че през април следващата година, във връзка със 100-годишнината от потъването на Титаник (и във връзка с желанието за нови финансови постъпления) Джеймс Камерън е подготвил нова ремастрирана 4К версия на филма, която за първи път ще можем да видим в три измерения.

Ето го и плаката!

Титаник 3D - плакат

Какво да кажем, няма изненади. Направо иконичен кадър на Джак и Роуз заедно и общо взето, това е всичко, от което този филм има нужда като плакат. Сега, можеше да се вижда и корабът, нали все пак претекстът е годишнината от потъването, ама любовта е по-важна. Нали тя ще спаси света.

Премиерата на филма е 6 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. абе – ти па – той потъва,
    сърцето остава,
    както знаем от кака Селин Дион 😉
    like never before… wooow!

  2. Пропуснал съм новините наистина, но очаквах да се появи на 3Д..
    Вярно че се навършват 100 години от потъването but gives a f..ck!!
    Всичко е желанието за нови постъпления.. Пък и сега е криза.. Камерън трябва да събира пари за новите Аватари 🙂 Не че няма да му дадат де.
    Любовта ще спари света на куково лято за съжаление. На днешно време всичко е пари.. само за това се мисли. както и да е:)
    @Дрин
    Абе да питам нещо от любопитство. Колаго излезе Аватар много се спекулираше с това колко е струвал. По едно време се казваше, че е струвал около 500 млн. долара. Сега вярно, че се е знаело още преди снимането на филма, че ще има някакъв успех, но мен лично ме съмнява, че студио ще се изръси с толкова пари. Особенно в криза.
    След време (има инфлация, разтеж на икономиката и т.н) може и толкова да струват блокбърстърите, но не и сега:)
    Та всъщност искам да попитам аджеба колко е струвал.:)?

  3. Трудно е с бюджета на „Аватар“, защото те са разработвали нови технологии, които не влизат в бюджета, но струват еба си парите. Затова инфото варира в такива огромни граници. Ето какво казва вездесъщото Вики:
    „Avatar“ was officially budgeted at $237 million.[3] Other estimates put the cost between $280 million and $310 million for production and at $150 million for promotion.

  4. „… във връзка със 100-годишнината от потъването на Титаник (и във връзка с желанието за нови финансови постъпления)“ – кефиш 🙂

    Титаник си е добре, аре стига злобяхте! Кой, ако не тоя филм, да пуснат на 3D? Здрач?

  5. Е, пуснаха и трейлъра, ама то трейлъри сме гледали колкото искаш – така де, нищо ново не ни показват, а то няма и от къде. 😉 Дано Камерън да не е пипал, както има навика да прави Лукас. Но какво да пипа – при него почти всичко е перфектно!

    Кога пускат резервациите за IMAX?

  6. @Ivcho
    Гледай го в 2D – 4K перфектен ще е!

    @Анита
    Напълно съм съгласен! 🙂

    @Тихомир (a.k. Tito)
    „Пришълците“ го беше барнал от към качество и една две грешки на Blu-ray-ката. Изглеждаше феноменално! 🙂