Поправете ни ако грешим, но според нас „The Darkest Hour” ни предлага едни от най-оригиналните извънземни нашественици, които сме виждали последните няколко години (от както жанра претърпя истински бум), което е и една от най-сериозните причини, да очакваме с нетърпение филма. Това и участието на Оливия Търлби и Рейчъл Тайлър.

Въпреки наближаващата премиерата, която е, както се казва, зад ъгъла, от неговия фронт, не бяхме виждали нищо ново (по-скоро заслужаващо си) от цели два месеца. Затова сега сме доволни, че можем да ви представим, една нова реклама (представена или като сингапурски трейлър или пък като „mood piece”), която затвърждава чисто визуалното ни удовлетворение от това, което сме видели от филма до момента.

Сигурно ще кажете, че визуално нещата наистина изглеждат добре, но от към история, куцат дори на ниво трейлър и сигурно ще бъдете прави. Както сме казвали много пъти обаче, в такива случаи ние сме склонни да си затваряме очите, пред определени (явни) сюжетни недостатъци в името на разрушителната естетика, стига разбира се, да не говорим за някоя тотална трагедия.

А сега хвърлете око и на едно видео от типа „зад кулисите”, както и на няколкото нови (и не особено вдъхновяващи) плаката най-долу.

Режисьор на „The Darkest Hour” е Крис Горак (“Right at Your Door”), който е бил художник в „Боен клуб”, „Специален доклад” и „Страх и омраза в Лас Вегас”. Продуцент е Тимур Бекмамбетов, а в ролите са Емил Хърш, Оливия Търлби, Макс Мингела и Рейчъл Тайлър.

Премиерата на филма е предвидена за 23 декември 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Има някои добри моменти, но като цяло не очаквам нещо ново и интересно. Мисля си, че ще е нещо като „Battle: LA“, който беше много, ама много зле! 🙂

  2. От към история и герои “Battle: LA” беше доста зле, но визуално и от към екшън на мен ми допада. Очаквам същото и от този! 🙂 🙂

  3. Снощи го гледах….. Абе бива филмчето не е лошо да ви кажа. Има доста неща, които му куцат, но като цяло си заслужава гледането 🙂