Кей и Кристен Стюарт

Поредната кастинг-новина за „Akira” е малко странна: Twitch съобщават, че Кристен Стюарт е получила предложение за ролята на Кей – момичето-магнит за вниманието на Канеда. Дали е случайно, че новината долита около пускането на екран на поредната част от „здрачния” епос? Или е просто съвпадение още един факт – как единственият потвърден актьор в екипа на „Akira” е именно Гарет Хедлънд в ролята на Канеда и точно той и тя си партнират в очакваната адаптация на култовата творба на Керуак „По пътя”, с режисьор Валтер Салес?!

Няма случайни неща в този свят, то е ясно! Само стискайте силно палци да не предпочетат Кийра „Стига-недоразумения” Найтли за същата „ключова” роля, защото тогава… ще емигрирам в Япония, ще се отдам на медитация и анимета и ще се откажа официално от гледане на щатска кино-ширпотреба!

Ако сте пропуснали да се информирате за екранизацията на култовата манга на Катсуширо Отомо, ето новините по темата до момента . Ще се опитам да се въздържа колкото е възможно по-дълго от предположения по сюжета на подготвяния „Akira”, защото уважавам почитателите на пълнометражния аниме-филм и защото вярвам, че Стив Клоувс си разбира от работата и сигурно знае по-добре от нас какво ще се получи от сценария му. Излезе ли официален синопсис – ще бъде представен! Режисьор на проекта е Жауме Колет-Сера („Къщата на восъка”, „Сираче”, „Без име”), снимките се очаква да стартират в началото (вероятно февруари) на 2012 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Може ли да дадете малко повече подробности за адаптацията на „По пътя“? Или все още е в разработка? Благодаря предварително. 🙂

  2. @Emanuil
    Направих една поръчка на Светли и се надявам утре да имаме новина по въпроса! 🙂

    @Svetly
    Ти си! 🙂