Бил Най

Винаги сме доволни, когато Бил Най играе злодеи. Всъщност винаги сме доволни, когато Бил Най играе каквото и да е, дори и когато говорим за проект, към който не изпитваме особено топли чувства като римейка на „Зов за завръщане”, това обаче, е друга тема.

Variety съобщават, че Най води преговори за участие като главния злодей в предстоящата екранизация на комикса на Кевин Гревиу „I, Frankenstein”, подготвяна от Стюарт Бийти („Tomorrow, When the War Began”), в която Ерън Екхарт ще изпълнява ролята на Адам Франкенщайн – известното чудовище, което е доживяло до днешни дни и работи като частен детектив в „мрачен, готически метрополис”, където се забърква във „вековна война между два безсмъртни клана”. Адам е преследван от демони, които искат да научат тайната на неговото сътворение, за да могат да създадат своя собствена армия от реанимирани трупове. Според информацията Най ще бъде предводителят (принц) на демоните.

В допълнение, от Variety съобщават още, че като един от подчинените на този демоничен принц, ще видим и Сократис Ото.

В случай, че не ви е станало ясно от встъплението, Бил Най ни е доста голям любимец и адски ще се радваме да го видим в злодейската роля, тъй като проектът ни изглежда наистина обещаващ.

Дори и да откаже обаче, няма да тъжим много, защото сме сигурни, че дори и без него филмът има потенциал да се получи и второ, през 2012 ще имаме достатъчно възможности да му се наслаждаваме. Ще го видим в продължението на „Сблъсъкът на титаните” озаглавено „Wrath of the Titans”, „The Best Exotic Marigold Hotel” на Джон Медън, „Jack the Giant Killer” на Брайън Сингър и споменатия по-горе римейк на „Зов за завръщане”.

Снимките на „I, Frankenstein” ще започнат през януари догодина, а премиерата ще бъде на 22 февруари 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *