„You don’t become a hero by being normal”. Damn straight!

Когато един филм се представя като „от създателите на „Коралайн”, няма как да му обърнем гръб с лека ръка. И въпреки че „ParaNorman” не е от гениалния режисьор на гореспоменатия шедьовър, определено изглежда като яко филмче за всички фенове на „stop-motion” анимациите (ние не само сме сред тях, ами направо сме окупирали първите редици). Yahoo! представят първия тийзър трейлър на филма (никакъв диалог, но супер песничка, няколко абсолютно жестоки кадъра, новата ни любима четка за зъби и актуално използване на мобилен телефон), а най-долу можете да видите и симпатичния тийзър плакат.

Супер тийзърче и Норман изглежда като не съвсем нормално и точно затова много истинско момче – като че ли може да е по-реалистичен герой и от Коралайн. Стаята му поне ни е адски позната и щеше да навява сериозна носталгия, ако въобще си бяхме направили труда да пораснем. Но от киното сме научили, че не си заслужава – чуйте само синопсиса на „ParaNorman”:

„Неразбрано момче, което може да разговаря с мъртвите, трябва да се разправя с призраци, зомбита и най-лошото, малоумни възрастни, за да спаси града си от вековно проклятие.”

„ParaNorman” е най-новата „stop-motion” анимация на студио „LAIKA”, с гласовете на Кейси Афлек, Ана Кендрик, Кристофър Минц-Плас, Лесли Ман, Джеф Гарлин, Джон Гудман и Коди Смит-МакФий в ролята на Норман. Имайте предвид, че трейлърът много подходящо се появи покрай Хелоуин, но премиерата на филма е август 2012.

И в случай, че вече сте забравили отличния таглайн, ето го и плаката.

ParaNorman - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Да кажем, че там беше поносима. 🙂 Може би защото и самият филм къртеше доста прилично.

  2. @UZUMAKI
    Да филмът е чуден! 🙂

    @Къди
    Ти дечурлигата води ли ги на „Коралайн“ или беше прекалено страшен?