Е, не им се получават плакатите на „Mission: Impossible – Ghost Protocol” („Мисията невъзможна: Режим “Фантом”) и това си е. Вярно е, че IMAX постерът не беше толкова зле, колкото качулатия тийзър на Круз, но пък там имахме проблеми със снимката, която вече бяхме виждали няколко пъти.

Сега е ред и на „екипния” плакат от филма, на който за първи път виждаме цялата „група на Шаро” и който отново не блести с абсолютно нищо – не можем да кажем, че ни дразни, но определено не ни радва. Том Круз продължава да ни пробутва новия си имидж, с който ни изненада неприятно в началото на август, а останалите са някак… абе, де да знаем и ние как са, вижте сами!

Невъзможна мисия 4 - плакат

И друг път сме казвали, че плакатите не са мерило за качествата на филма и 100 пъти повече предпочитаме те да са тъпи и невдъхновяващи, отколкото самият филм да е зле. Така че все още не сме загубили надежда, че „Режим “Фантом” ще ни изкефи.

Режисьор на „Mission: Impossible – Ghost Protocol” е Брад Бърд („Железният гигант”, „Феноменалните”, „Рататуи”), който тук прави игралния си дебют, а в ролите ще видим Том Круз, Джереми Ренър, Пола Патън, Майкъл Никвист, Саймън Пег, Винг Реймс и Том Уилкинсън.

Филмът ще се завърти в кината на 21 декември 2011, а в IMAX пет дни по-рано на 16-ти.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. No Boxoffice. може да е продължението на таглайна, а иначе онзи на заден план ми стои добре.

  2. Джеръми-то ли?
    Или кретена Саймън – нЕма такъв дебил, не бях го гледала никъде, и направих авантюристичен опит да видя „How to Lose Friends & Alienate People“ (заради Джеф Бриджис и Кирстен Дънст – покрай „Меланхолия“ и „All Good Things“) – еее, пълно куку 8) доста irritating – в досадния смисъл, така че ще ми е любопитно кво са му намислили тук при „неумиращия“ Том 😀 😀 😛

  3. Този най-отзад. Не го познавам, значи, но днес гледах клип как вуйчо Том сам си прави каскадите по някакъв небостъргач. Значи наистина има супермени в Америка 😉

  4. @Къди
    Е, как бе? „Shaun of the Dead“ не си ли гледала? Или „Spaced“? Трябва да поправиш тази грешка. Там Пег е уникален!

    @Lora
    Том Круз е луд! 🙂 И си права, наистина е супермен. 🙂