Детоксикирай ума си!

„Псевдонауката” на Бен Голдейкър спечели Христина Маркова. Представител на издателство „Изток-Запад“ ще се свърже с нея, с подробности как да получи наградата. Честито!

____________________________________________________________

Интелигентният и провокативен бестселър „Псевдонауката” на хапливия публицист, журналист, лекар и психиатър Бен Голдейкър вече е и на българския книжен пазар – благодарение на ИК „Изток-Запад”. „Псевдонауката” не се свени в атаките си срещу съвременните злоупотреби и лъжи в сферата на медицината, детоксикациите, козметиката, нутриционизма, медиите, хомеопатията и пр. (пространно и хвалебствено ревю може да прочетете тук) Тази книга, публикувана в 18 държави, ще стресне, обиди и шокира мнозина, но ефектът й несъмнено е ободряващ и полезен – както за здравето, така и за джоба. Бестселърът е хит и в Англия, и в САЩ, а продажбите надхвърлят 280 000 копия! Заглавието беше посрещнато с единодушно одобрение и овации от стотици хиляди трезвомислещи читатели, които след прочита на „Псевдонауката” се кълнат, че написаното от Голдейкър не просто има силен отрезвяващ и интелектуално облагородяващ ефект, но може даже да промени изцяло начина на мислене – при това в положителна, здравословна и икономична посока!

„Псевдонауката” на Бен Голдейкър

Всичко това може да се озове в ръцете ви, ако познаете какъв е по-народност чаровният, забавен и хиперактивен рационалист Голдейкър, автор на просветителното съкровище „Псевдонауката”:

а) австралиец
б) англичанин
в) американец

http://www.youtube.com/watch?v=MsVVwfJk6oY

Внимание: Книгата се продава без рецепта. Преди употреба не е нужно да четете опаковката, но не е и излишно! Препоръчайте я на приятелите си! Консумирайте с удоволствие, може и без мярка, отдавайки внимание на вкуса на здравия разум!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. По акцента и биографията му си личи, че е англичанин 🙂 Много лесен въпрос си измисли, Дрионв…