Кърт Ръсел

Преди две седмици стана ясно, че поради „конфликт в графиците” Кевин Костнър е трябвало да напусне супер-очаквания нов филм на Куентин Тарантино, озаглавен „Django Unchained” и честно казано тази новина малко ни натъжи, защото смятахме, че Костнър (определено сме му фенове) щеше да е чудесен в ролята.

Но както и да е, „тъгата” ни не трая дълго, защото сега от THR съобщават, че в ролята на Ейс Ууди – треньор на робите, които се бият за забавлението на белите клиенти в смесения (расово) клуб “Candyland” и довереник на собственика му, безмилостния робовладелец Калвин Кенди (в ролята Леонардо ДиКаприо) – ще влезе не кой да е, а самият Кърт Ръсел, на който сме почитатели на едно съвсем друго ниво.

Надяваме се този път нещата да не се разпаднат, защото последният голям филм на звездата от „Нещото”, „Големи неприятности в Малкия Китай” и „Бягство от Ню Йорк” бе „Death Proof” („Бибрутално: Разходка смърт”) на Тарантино, преди цели пет години, а смятаме, че още му е рано за пенсия, не се е изчерпал и има какво още да ни покаже.

С това не се изчерпват кастинг новините свързани с филма от последните няколко седмици. Научихме, че към вече известните Джейми Фокс (Джанго), Леонардо ДиКаприо, Кристоф Валц и Самюъл Л. Джаксън, към проекта са се присъединили Денис Кристофър („Breaking Away”, “Огнени колесници”, „То”), Джералд МакРейни („Simon & Simon”, „Major Dad”, А-отборът”) и Лора Кайот, която имаше кратка роля в „Убий Бил 2”.

„Django Unchained” разказва историята на освободения роб Джанго (Джейми Фокс), който с помощта на изпечения ловец на глави Шулц (Кристоф Валц) се опитва да освободи жена си от лапите на Калвин Кенди (Леонардо ДиКаприо) – безмилостен робовладелец и собственик на смесен (расово) клуб “Candyland”, в който жените робини се експлоатират като сексуални обекти, а мъжете участват в смъртоносни схватки.

Режисьор е Куентин Тарантино, а премиерната дата на филма е 25 декември 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments