„Perfect Sense”

В началото на годината ви представихме трейлър на „Perfect Sense” с Юън Макгрегър и Ева Грийн, който пообиколи един-два фестивала и скоро ще тръгне по британските кина. По този повод Empire представят нов трейлър на драмата, в която човечеството започва да губи сетивата си.

Трейлърът изглежда наистина добре (особено Стивън Дилейн, който ще играе Станис във втория сезон на „Игра на тронове”), но още от сега сме сигурни, че макар и да има сериозен шанс да ни допадне (особено с фантастичните, леко апокалиптични елементи), „Perfect Sense” в никакъв случай няма да ни стане любим.

Гледали сме само три от филмите на Дейвид Макензи – „Младият Адам”, който има изключително много качества, но като цяло нещо не ни се получи, въпреки изпълнението на Юън Макгрегър; „Професия жиголо” с Аштън Кътчър, който е леко странна романтична комедия без хепиенд и изненадващо не ни издразни, въпреки изпълнението на Кътчър, и „Халъм Фоу”, който ни радва най-много от трите, но отново има нещо, което не ни допада изцяло – но смеем да твърдим, че имаме доста добра представа от режисьорския му стил. Намираме го за достатъчно интригуващ, за да следим кариерата му, но не и за да имаме безкрайно високи очаквания.

Както вече стан ясно, „Perfect Sense” е режисиран от Дейвид Макензи, а в главните роли ще видим Юън Макгрегър, Ева Грийн, Юън Бремнър, Стивън Дилейн, Кони Нийлсън и др.

„Perfect Sense”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Може и да не ни стане любим, но ще ни допадне – И заради Юън, и заради Стивън Дилейни, и заради любовта (коментар от момиче, разбира се).

    Същият кадър от плаката, дето си го качил, го видях преди известно време в българския „Втори дубъл“ на Надежда Косева! Ха!

  2. Откраднали са го от нея! Точно като Аронофски е откраднал „Черната лебедюха“ от Ничев! 🙂 🙂 🙂