Когато в началото на годината видяхме късометражното филмче „Scrat’s Continental Crack-Up”, което служеше за тийзър на предстоящото ново приключение от поредицата „Ледена епоха”, „Ice Age: Continental Drift”, се зачудихме, как така вече за незнайно кой път ни се пробутва едно и също нещо, а на хората не им писва.

Ето вземете например този тийзър плакат. Вместо да изразим възмущението си от безспирното и абсолютно безсрамно експлоатиране на вездесъщата саблезъба катерица Скрат, ние изпадаме в умиление и дебилно поведение от рода на „Ама виж го само колко е сладък” и „О-оооооо, има си… “пиратско знаме”. По някога сами себе си не можем да разберем.

Ice Age: Continental Drift

В „Ice Age: Continental Drift”, супер обичаните герои от „Ледена епоха” – Мани, Диего и Сид – се впускат в най-голямото си приключение до момента, когато невиждан катаклизъм разцепва целия континент. Разделени от останалата част от стадото, приятелите използват айсберг като импровизиран кораб, който ги отвежда на епично морско приключение, в което се изправят пред екзотични морски създания, откриват прекрасни нови светове и влизат в битка с безмилостни пирати. А новата среща на Скрат с неговия вечно изплъзващ се жълъд го изпраща на места, където нито един катеричи крак не е стъпвал преди.

Премиерата на „Ice Age: Continental Drift” е на 13 юли 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments