Darkest Hour

„Darkest Hour” е филм, който искахме да гледаме още от „day one” тъй като е с участието на Оливия Търлби, за която при всяка възможност споменаваме, че ни е любимка. Но! Поради нароилите се един тон „нашественишки” брадви, съвсем нормално изпитвахме лек скептицизъм. Това обаче, беше докато не гледахме първия трейлър, който смеем да твърдим беше прекрасен и най-накрая показваше нещо наистина различно. Сега очакванията ни са доста високи.

В тази ситуация IGN представят „мotion poster” на филма, който макар че показва готин момент, не ни радва особено нито като идея, нито като изпълнение. За щастие, те показват също и нов трейлър, който въпреки че е почти същият, който видяхме преди време, съдържа няколко нови кадъра, които напълно си заслужават и позамазват разочарованието от плаката. Вижте ги!

Ето и трейлъра!

Режисьор на „The Darkest Hour” е Крис Горак (“Right at Your Door”), който е бил художник в „Боен клуб”, „Специален доклад” и „Страх и омраза в Лас Вегас”, така че ако не друго, поне филмът ще изглежда добре.

Продуцент е Тимур Бекмамбетов, а в ролите освен Емил Хърш и Оливия Търлби ще видим Макс Мингела и Рейчъл Тайлър.

Премиерата на филма е предвидена за 23 декември 2011.

Повече подробности за филма може да откриете тук и в останалите ни новини до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *