Prometheus

Не е истина какво информационно затъмнение е издигнал Ридли Скот около „Prometheusза „Eпизод I” се знаеха повече неща, дори и в онова време, когато нета все още не се беше специализирал чак толкова в спойлване на филми, а знаем, че Лукас е царят на потайността. Вярно е че вече видяхме няколко смазващо яки неофициални снимки от Comic-Con кадрите на филма и имаме официален кадър и синопсис, но истината е, че за филма се знае твърде малко и има адски много въпросителни.

Поради тази причина се радваме дори и на трохички от рода на новия синопсис, който бе публикуван на официалната Facebook страница на филма.

Ридли Скот, режисьорът на „Пришълецът” и „Блейдрънър”, се завръща към жанра,  който той самият дефинира. С „Prometheus”, той създава изключителна митология, в която екип от изследователи открива информация за произхода на човечеството на Земята, която ги води до най-мрачните кътчета на вселената. Там те трябва да водят ужасяваща битка, за да спасят бъдещето на човешката раса.

Както виждате, не е много, но поне е нещичко, което можем да пуснем, докато чакаме първия трейлър. Доколкото разбираме, синопсисът отчасти потвърждава неофициалния синопсис на филма, които се появи преди време, но не можем да кажем как и с какво, тъй като ние отказваме да го прочетем, за да не си развалим кефа.

И преди да завършим, вижте тези неофициални снимки, представящи някакви футуристични превозни средства.

Prometheus

Prometheus

Режисьор на филма е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг, Бен Фостър и Патрик Уилсън.

Премиерата е 8 юни 2012

Викайте с нас! Трей-лър, трей-лър, трей-лър, трей-лър!!!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Шанс за наистина качествена научна фантастика! 🙂

  2. Е, мама му стара, инфаркт ще ми докарате с тези статии. Имайте милост! И снимки сложили, за да се дразним още повече! Пък време до премиерата има доста…. 😉
    Не че нямам пълно доверие на Ридли, ама много шарено туй на последната снимка… 😀

  3. Не искам да го урочасвам, но ако ми позволите това малко злорадство, си представям ревюто ти, ако Prometheus се случи, че не става за нищо.. 😀

  4. @Влади Неколов
    Е в такива случаи все се сещам за „Fanboys“ – надявам се да сте го гледали някъде по пиратките… Та там, накратко, няколко фена се отправят към ранчото на Лукас, за да откраднат „Епизод I“, понеже единият е болен и няма да доживее премиерата. Та след големи перипетии и прочее фенщнини, накрая филма свършва с премиерата на Епизод I – лампите загасват и единия вика съвсем сериозно: „Ами ако е тъп?“… 😉 😉 😉

  5. ‘Футуристичните превозни средства’ изглеждат футуристични, ако сме в 1980. През 2011 изглеждат ретро-футуристично.

  6. @Влади Неколов
    Ако стане така, НЯМА да пиша ревю! Аз и без това не искам да пиша за него! 🙂
    И пепел ти на устата! 🙂 🙂

    @Тихомир (a.k. Tito)
    Fanboys го има на чудно качество. 🙂

    @Goon
    Но футуристични, nevertheless! 🙂

  7. Ей това прочетох днес в един друг сайт: „от студиото Twentieth Century Fox заявиха, че готовия филм ще се разпространява и в триизмерен формат“.

    Вярно ли е или просто са прочели нещо накриво? 🙁

  8. От ден първи се знае, че филма ще е 3D! Сигурно нещо си го проспал това. 🙂

    Ако вече не си го видял, не пропускай това!! 🙂

  9. Аха, верно съм го предремал! 🙂 Но хубаво е да се знае, че днес ми прозвуча като „абе има още малко време, да вземем да го конвертираме“ и се шашнах.

    Другото го видях, но на друго място и затова тук попитах за 3D-то.