За първи път чухме за този филм, когато се казваше „The Hungry Rabbit Jumps” – беше обявен през 2009, звучеше що-годе обещаващ с имената на Никълъс Кейдж, Гай Пиърс и Дженуари Джоунс, а през август 2010 дори се появи първата снимка. И след това нищо. Пълна тишина и дори нямаше кой да попита „абе, какво става с онзи филм на Кейдж”, защото просто не останаха хора, които да се вълнуват от историята на мъж, който се забърква със съмнителна организация, която му обещава възмездие за нападение над жена му. Е, гледайки първия трейлър разбираме защо прекръстеният на „Justice” трилър е събирал прах толкова време, но честно казано, виждали сме и по-смотани реклами.

(чрез The Sun и The Playlist)

Много ни зарадва как кресна да го оставят намира! Колко филма трябва да е гледал човек, за да знае, че няма да се отърве толкова лесно.

Като цяло малко прилича на трейлъра на „Trespass” на Джоуел Шумахер, който също е старичък филм, изпаднал изведнъж в полезрението ни. И двата са доста стандартни, но пък са трилърчета, а и понякога е интересно да видиш Кейдж като поне привидно нормален човек. В „Justice” ще видим Пиърс в ролята на ненормалния злодей, който се мотае из болнични чакални, и по всичко личи, че той ще е най-якият образ. За Джоунс нямаме какво ново да ви кажем – знаете как изглежда, уви, знаете и как играе.

Режисьор на „Justice” е Роджър Доналдсън („The Bank Job”, „Thirteen Days”, „No Way Out”), а в главните роли ще видим Никълъс Кейдж, Дженуари Джоунс и Гай Пиърс.

Британската премиера е 16 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *