„Red Lights” - Робърт Де Ниро

„Red Lights” на Родриго Кортес е филм, към който отдавна проявяваме сериозен интерес. Причините за това са няколко. Първо, доста харесахме предишния филм на Кортес „Buried” и ни е адски интересно да видим как ще се развива от тук насетне, второ, историята, разказваща за пара-психоложка, която се опитва да развенчае известен медиум, занимаващ с паранормална активност, е точно в кръга на нашите интереси (разбирайте „развенчаване на медиуми”) и трето, филмът е с участието на имена като Робърт Де Ниро, Сигорни Уивър, Килиън Мърфи и Елизабет Олсен, към която гледаме със съвсем други очи, откакто гледахме няколко прекрасни реклами на „Martha Marcy May Marlene”.

Трейлърът, разпространен от MTV (които споменахме “с добро” по повод „The Raid”) е типичен тийзър и не разкрива почти нищо от филма, но това не му пречи да бъде доста стилизиран и с приятна и изненадващо за нас страховита атмосфера, което още повече ни надъхва.

„The truth is the most dangerous illusion of all“

Като казахме, тийзърът не разкрива много, но на този етап няма и нужда. Съдейки по фантастичната рекламна кампания на „Buried”, сме сигурни, че и за в бъдеще не ни очакват реклами, които да хвърлят целия филм в лицето ни.

Вижте и по-хубава версия на плаката на филма, който вече сме показвали в края на миналата година.

„Red Lights” - плакат

Още веднъж, режисьор на „Red Lights” е Родриго Кортес, а в ролите са Робърт Де Ниро, Сигорни Уивър, Килиън Мърфи и Елизабет Олсен.

Премиерата е предвидена за догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *