Man on a Ledge

Понеже всички колеги представящи трейлъра започват с това да не се бърка „Man on a Ledge” с „The Ledge” – драма трилър с участието на Лив Тайлър, Терънс Хауърд, Патрик Уилсън и Чарли Хънам, чиито трейлър бе изпълнен с толкова евтини „божествени” и „съдбовни” брътвежи, че чак лошо да ти стане (поради което си го спестихме) – та решихме и ние да направим същото. Дето се вика „monkey see, monkey do”, така че не го бъркайте!

Man on a Ledge” е трилър, в който Сам Уортингтън е бившо ченге ренегат, което заплашва да се хвърли от високия перваз на хотелска стая в Ню Йорк. Докато полицейският психолог (Елизабет Банкс) разговаря с него, става ясно, че зад заплахата за самоубийство се крие нещо-по-голямо. Вижте какво в трейлъра!

(чрез Yahoo)

Честно казано, на нас ни изглежда чудно. Ако пък вземе и филмът да е ограничен повечко на первазната локация, направо ще е прекрасно.

Разбира се, не очакваме много – още от сега се вижда, че историята не е първокласна –  но пък изглежда… развлекателно. Освен това в една от главните роли ще видим Ед Харис, което само по себе си ни е достатъчно.

Въпреки че нямат много общо, няма как покрай трейлъра да не се присетим и за един от любимите ни разкази на Стивън Кинг „По перваза”, екранизиран като част от филмовата антология „Котешко око” – един от любимите филми от детството ни – който отиваме да си пуснем точно сега.

И последно, защо по дяволите тази Дженезис Родригес не сме я чували досега?

Man on a Ledge

Режисьор на филма е Асгер Лет, а в ролите са Сам Уортингтън, Елизабет Банкс, Ед Харис, Джейми Бел, Антъни Маки, Дженезис Родригес, Едуард Бърнс и др.

Премиерата е на 13 януари 2012.

Man on a Ledge

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Сигурно неща ми е станало, ама аз харесах „The Ledge” – и по-специално изпълнението на Чарли Хънам… За религиозните брътвежи ва героя на Патрик Уилсън си имаше причина, пък и той добре си се справи със задачата да бъде ограничен, ревнив и зъл, така че филмът си беше ОК. Често правя грешката да пренебрегвам някакви неща, пък после се оказва, че има и трогателни/интересни моменти в тях…
    Този също ще очаквам да го видя, въпреки, че Сам У. до момента все още не ме е убедил, че може да играе (можи пък и аз да не съм го гледала в достатъчно филми…) А дано да греша! 😀

  2. Не знам, трейлъра ми изглежда доста зле. „The Ledge”, не този. 🙂
    Въпроса е, че сега с тези две противоречащи си мнения (на хора, на които по принцип вярвам), ще трябва да го погледна. 🙂 🙂

  3. Доста посредствено. Поредната чутовна холивудска тъпня се задава. Треперете!