От момента, в който видяхме първата снимка на Хенри Кавил като Супермен започнаха спекулации дали новата инкарнация на може би най-известния супер герой на всички времена, ще бъде с или без легендарните червени гащи.

Е, още преди седмица-две от няколко не много ясни, неофициални снимки от снимачната площадка видяхме, че гащите няма да ги бъде, но чак сега получаваме толкова ясно и конкретно потвърждение.

Супермен

Супермен

Супермен

Супермен

Супермен

Супермен

Супермен

Лично ние сме доволни от новия външен вид на извънземния бойскаут. На мнение сме, че така, освен че изглежда по-модерно, Супермен има и далеч по-мъжествен вид и не мяза на някое мамино синче. Ако трябваше да избираме между гащите и наметалото, всеки път бихме заложили на наметалото.
Въпреки това обаче, като че ли ни гложди една лекичка носталгия по гащите. Какво да се прави, традиции. Пък и сме притеснени какво ще каже по въпроса Чък Норис. Не знаем дали знаете, но гащите са резултат от негов облог със Супермен, в който двамата премерили сили на канадска, а загубилият трябвало да носи бельото си върху дрехите.

„В пантеона на супергероите Супермен е най-разпознаваемият и уважаван герой на всички времена. Кларк Кент/Кал-Ел (Хенри Кавил) е млад журналист на 20 и няколко години, който не може да се почувства част от света, неспособен да си представи свръх-силите му. Изпратен преди години на Земята от изключително развитата, далечна планета Криптон, Кларк се измъчва от въпроса кой е и защо е тук. Възпитан от осиновителите си Марта (Даян Лейн) и Джонатън Кент (Кевин Костнър), Кларк скоро научава, че супер способностите му водят до трудни решения. И когато Земята е нападната, дали тези свръх-сили ще запазят мира или ще разделят и победят света ни? Кларк трябва да стане героя, познат като Супермен, за да се превърне в последната надежда на човечеството и да спаси близките си.”

Режисьор на „Man of Steel” е Зак Снайдър („300”, „Пазителите”), а в ролите са Хенри Кавил (Супермен/Кал-Ел/Кларк Кент), Кевин Костнър и Даян Лейн (Джонатън и Марта Кент), Ейми Адамс (Лоис Лейн), Лорънс Фишбърн (Пери Уайт), Майкъл Шанън (Генерал Зод) и Антие Трауе (Фаора). Също така знаем, че иРъсел Кроу (Джор-Ел) и Джулия Ормонд (Лара Лор-Ван) все още водят преговори.

Премиерата е на 14 юни 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Направо е смешен. Целият е подплатен, като на раменете са направо комични. Цвета на костюма е все едно се е залял с нещо, а trademark-a „S“ прилича повече на този от Shrek отколкото на оригиналния. За да заприлича на нещо в крайният продукт, някой трябва много да се постарае.

  2. Може да не е подплатен, а това да си е самия Кавил. Ако не вярваш, че е възможно, виж на к’во животно се беше направил Хемсуърт в“Тор“ или пък Евънс в „Капитан Америка“.

    И със сигурност в самия филм ще изглежда по-различен начин.

  3. Добре, добре, на мене ми харесва, една идея по-стилен изглежда така костюма, а и като герой на DC Супермен заслужава някоя по-мрачна и стилна адаптация aла „Пазителите“ или „V for Vendetta“ да речем…

  4. И аз разчитам на нещо по-мрачничко. Общо взето всички филми на Снайдър са такива, но все пка ще трябва да изчакаме поне първия трейлър за да видим, щото до филма има още две години. 🙁