Скарсгард в порнографския „Nymphomaniac” на Триер

Приятели от време оно (чети 1994, когато за първи – но определено не за последен – път работят заедно по ТВ сериала „The Kingdom”) Ларс фон Триер отново ще режисира Стелан Скарсгард, този път в предстоящия, 100% провокативен, описван най-често като порнографски, „Nymphomaniac”. Не е голяма изненада, но все пак си заслужава да се спомене, особено имайки предвид как е получил предложението Скарсгард (според E! News): „Ларс ми се обади и каза „Стелан, следващият ми филм ще е порно и искам ти да играеш главната роля”. Но след това каза „You will not get to f—k”.

Е, ако някой разбира какво точно се случва в главата на Триер, това е… всъщност е Удо Кир, но и Скарсгард е в час, а и той е определено ни радва повече. За наше щастие, Холивуд също му се радва, така че имаме предостатъчно възможности да го гледаме (дори и в комиксови екшъни), но сме адски доволни, че ще участва в още един Триер и то проект, който категорично ни въодушевява.

Не се знаят много подробности за ролята на Стелан, но се носят слухове за някаква бащинска фигура в „еротичната история на жена от 0 до 50 години”. Очаква се също така да има две версии – едната нецензурирана и със сцени на проникване, другата за по-консервативни зрители. Познайте коя от двете искаме да гледаме ние.

Режисьорът сподели с The Independent, че в момента проучва темата и се забавлява безкрайно много:

Разговарям с всички момичета, които правеха секс като луди, когато бяхме млади. Много е забавно. Говорят по три часа. Дори и филма да не го бъде по някаква причина, проучването е фантастично. Може би не е добър знак, но много се вълнувам от този проект. Всъщност това е филм за секс, в който се говори страшно много. Говорят, говорят, говорят, което много ми харесва. Има и много философия. Надявам се, че ще е много объркан филм. Искам да има много различни отклонения, странни идеи и малки нещица, които нямат нищо общо със сюжета. Нямам намерение да престъпвам каквито и да е закони, но ще е интересно изживяване.”

Въобще, ама въобще не се съмняваме. Снимките започват другото лято, така че очаквайте още доста новини по въпроса – „Nymphomaniac” е поредният проект, който следим отблизо. Много отблизо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *