One For The Money

Знаем, че сега ще се намери някой, които ще каже, че не може само ужасии и екшъни да се гледат, а трябва да има нещо разтоварващо за дамите с чувствителни души, но филми като „One For The Money” са обида за интелекта на всяка жена (или мъж) и честно казано виждаме повече смисъл и качества във филмите от поредицата „Здрач”, отколкото в това.

На всичкото отгоре, филмът изглежда като римейк на една от най-големите романтични помии от последните няколко години „Отстреляй бившата”, само дето тук ролите са обърнати и леко понапудрени.

Докога, докога, докога… докога?!

На тази Катрин Хайгъл, трябва да й се забрани да участва в романтични комедии. Само това ще кажем. Баси, на любимите ни WTF трейлъри обръщаме по-малко внимание, та с това ли ще се занимаваме.

Ако се чудите защо въобще го пускаме… ами, за да ви предупредим, затова!

One For The Money

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. точно като колегите го изгледах с огромно възмущение 🙂 положителното е, че тази година най-после Дженифър Анистън изигра различна роля (‘Horrible Bosses’) – толкова голямо събитие, че на помиите им е простено…

  2. Абе вие явно нямате много връзка с главния мозък?!Първо как може така нелепо да напишете статия.,?Даже и псувни използвате?! ХАХАХАХА и сте тръгнали да говорите за такава уникална акриса …абе ей смешници Катрин е велика и с вашата смешна критика ставате банални … ЗА ТОЗИ,КОЙТО Е ПИСАЛ „СТАТИЯТА“,ПО-ГОЛЯМА ПОМИЯ ОТ ТВОЕТО ЕСЕ НЯМА ;**