Скот Пилгрим

„Безценният живот на Скот Пилгрим” на Браян Лий О’Мали спечели Ваня Димитрова. Представител на издателство Екслибрис ще се свърже с нея, с подробности как да получи наградата. Честито!

______________________________________________________________

Ако все още не знаете кой е Скот Пилгрим и за какво се бори, значи първо, пропуснали сте един от най-успешните и популярни графични романи от последните няколко години и второ, не сте гледали един от най-свежите и оригинални филми от изминалата година „Scott Pilgrim vs. the World”.

Но спокойно, ако сте от тези хора, няма място за паника, защото тази ви непростима грешка може да бъде поправена мигновено като участвате в играта ни, организирана с любезното съдействие на издателство Екслибрис, които дават възможност на един от нашите читатели да спечели страхотния графичния роман на Браян Лий О’Мали „Безценният живот на Скот Пилгрим”, който е в основата на споменатия по-горе фантастичен филм на Едгар Райт „Scott Pilgrim vs. the World”.

Ако пък сте запознати със Скот, не се чувствайте пренебрегнати, защото имате право на участие точно толкова, колкото и всички останали – сигурни сме, че няма да откажете да станете горд притежател на чудесния графичен роман.

За да сте победител в играта трябва да отговорите правилно на въпроса: Коя актриса изпълнява ролята на Рамона Флауърс във филмовата екранизация „Scott Pilgrim vs. the World”?

а) Ана Кендрик
б) Мери Елизабет Уинстед
в) Елън Уон
г) Алисън Пил

„Безценният живот на Скот Пилгрим”

Скот Пилгрим си живее идеално – на 23 е, свири в рок група, „търси си работа“ и излиза със сладка гимназистка. Всичко е просто супер, преди побъркващата и опасно отракана куриерка на „Амазон“ Рамона Флауърс да започне да кръстосва сънищата му и да го подминава на купони. Само че пътят към сърцето на госпожица Флауърс не е покрит с цветя и рози – между Скот и истинското щастие стоят седемте зли бивши гаджета на Рамона.

Дали Скот ще победи лошите и ще спечели момичето, без да съсипе може би незначителния си, но все пак безценнен живот?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Днес е крайният срок за участие и ще обявим победителите тук, или късно през нощта, или утре сутрин.