Глен Клоуз се прави на мъж

За съжаление първите ревюта на „Albert Nobbs” на Родриго Гарсия от фестивалната мрежа не са крайно възторжени, но тук-таме се срещат доста положителни коментари, а и сюжетът и актьорите заслужават внимание. Глен Клоуз подготвя този проект от 15 години и не само участва в главната роля (жена, която е принудена да се преструва на мъж, за да може да се изхранва в Ирландия през 19 век, но се влюбва в красив художник), но е и съсценарист и продуцент.

Ако имате някакви съмнения, че жената, която съсипа живота на Майкъл Дъглас във „Фатално привличане” може да мине за мъж, вижте този кратък клип, в който Клоуз разговаря с Брендън Глийсън. Наистина тя прилича малко на Робин Уилямс (абе, какви са тези имена – Робин, Глен, то как да не се зачудиш), но клипът – макар и просто двама души, които си говорят, при това единият пиян – си заслужава. Едва ли някой някога се е съмнявал в способностите на Глен Клоуз, но е хубаво от време на време да си припомняме колко е добра всъщност.

http://www.youtube.com/watch?v=9uUJ9UlhRTg

Albert Nobbs” е режисиран от Родриго Гарсия, Глен Клоуз и Джон Банвил са сценаристи, а в ролите освен Клоуз ще видим още Миа Васиковска, Арън Джонсън, Джонатън Рис-Майърс и Бреднън Глийсън.

Премиерна дата все още няма.

„Albert Nobbs”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *