EDITORIAL: МОРСКИ НЕВОЛИ и ПЪРВА СНИМКА НА РИАНА ОТ „BATTLESHIP”

Благодарение на аномалии в интернет връзките на морето, филмовите новини пристигат със закъснение (ако въобще пристигнат), но за наше щастие Svetly (нека филмовите богове да я поживят) удря нечовешко рамо от Софето, така че би трябвало, поне за момента, да сте добре информирани.

Честно казано обаче, дори и всичко да беше наред с нета, е малко тегаво да се пише от плажа, защото такъв мързел и размазвация тегнат, че просто не можем да ви опишем… Така единственото, което е в състояние да ни раздвижи, са студена бира/мента/мохито и цици. И понеже точно в момента се наслаждаваме и на двете неща, а и ни е обзела типичната Градинска лигня, решихме да се включим с една бърза снимка от типа „WTF?! Тези яко ги е напекло слънцето” на Риана от „Battleship.

Раханчето

Какво да направим, фенове сме на Раханчето (осъдете ни!) и смятаме, че тук изглежда много хубава с това голямо… оръдие и си заслужава да я пуснем, макар и със закъснение! И за да ви стресираме още повече, ще кажем, че поне засега, да ни прощава Питър Бърг, в който по принцип се кълнем, тя е единствената причина, поради която възнамеряваме да гледаме филма – ако сте пропуснали първия разочароващ трейлър, може да го видите тук.

Това е засега от морския офис на Операцията. През идните две седмици ще се постарем да се включваме по-честичко с нещо по-сериозно. Дотогава ви оставяме в сигурните ръце на Svetly, за чиято чест пием всеки ден без прекъсване!

За истинските приятели! Наздраве!!!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Завиждам ти за морето и прекрасното настроение!!!
    А пък за теб съм на бойната линия винаги – нали знаеш?! 8) 😛
    Освен това, ако не друго – Весето заслужава да релаксира напълно и изцяло в твоята компания през заслужените две седмици почивка 🙂
    Радвам се за вас! А и за себе си – най-егоистично, ‘щото кога друг път ще ми се удаде случай да „дращя“ за кино на воля?! Както няколко хиляди пъти ти казах – сърдечни благодарности за „полето за действие“! А дали ще си харесаш как изглежда личното ти пространство след безотговорната ми намеса – това вече не знааам, а дано не те разочаровам 😀
    наздраве – от София!

  2. Съвети на община Бургас за пребиваване на територията на община Бургас, с любезното съдействие на община Бургас. Вечер взимате най-големият пъпеш, който намерите, изкорубвате го, пълните с мента, водка, ябълков сок, 2 лимона, като само 2-та лимона са със задължително количество, за свежест, другите неща си ги нагласяте според това колко искате да сте пиян. 🙂 Оставяте в камера за през нощта, (ако няма камера – лошо, седларов, лошо, ние от община Бургас плащахме на една кръчма да ни ги държи 🙂 ), като тръгнете на плажа го вадите и докато сте си опънали кърпите е вече чудесно дринкабъл и студено и ако сте си сложили повече водка и мента плажа става цветна феерия, като филм на Майкал Бей! Also Ботеца май е на Градина/Смокиня, ако познавате този индивид го напийте, той обича. Хахаха. Ани и сестра и ако пак работят на Градина не влизайте в морето без презерватив!

  3. Само не можах да разбера, защо цялото заглавие е с НАСИТЕН CAPS LOCK?! 🙂

    (с изключение на едно дребнаво „и“)

  4. И все пак Питър Бърг е добър актьор . Само не ме карайте да посочвам филми :)Защото трябва да ги гледате 😀