Ако сте си помислили, че думата „ужасяващ” в заглавието е използвана в положителен смисъл, значи доста здраво сте се излъгали, защото „Hellraiser: Revelations” просто не става за нищо.

Из нета се носят слухове, че от „Dimension” са направили филма само за да не загубят правата, преди да са имали шанс да направят високобюджетен римейк на оригинала – за който между другото се говори от доста време – и гледайки трейлъра сме склонни да повярваме на такова нещо.

Честно казано, никога не сме били огромни почитатели на „Hellraiser” и продълженията му, но се кефим на Пинхед и не ни е много приятно да гледаме как злоупотребяват и принизяват ужасяващия му (този път в положителния смисъл на думата) статус.

Не виждаме какво повече можем да коментираме, но искаме да споделим мнението на създателя на „Hellraiser” Клайв Баркър, който коментира филма по следния начин.

„Искам да кажа за протокола, че филмът, който в момента използва думата „Hellraiser” не е мое шибано творение. Нямам нищо общо с това шибано нещо. Ако твърдят, че е от съзнанието на Клайв Баркър, лъжат. Не е дори от задника ми.”

Oх!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

  1. Мда… и все пак ще се гледа… За да може после да се плюе многооооооооооооооо :Д Иначе изглежда ужасно наистина :Х

  2. @Silentium
    От време на време засичам някоя твоя оценка на филм, който си гледал и се чудя, как може да си причиняваш такова нещо. 🙂 🙂 🙂

    @Goon
    Цепи! 🙂

  3. Бах. Убиха детското в мен. Баркър милия сигурно много страда….

  4. Баркър да вземе най-сетне да издаде „The Scarlet Gospels“ и после да вземе сам да го адаптира. Пък това горното не заслужава дори препикаване.

  5. “The Scarlet Gospels” e нещо като нова книга на Мартин. Никога не се знае кога точно ще се пръкне. 🙂 🙂

  6. Хахах, Дринов… Понякога и аз се чудя, ама… забавляват ме ;Д Не всички, но понякога попадам на разни „бисери“… Уви, няма как да знаеш дали дадено нещо е такова, докато не го изгледаш :Д

  7. Такае, прав си, но ми се струва, че поне за някои заглавия може да знаеш с известна сигурност, че няма да стават за нищо. 🙂

  8. Мда, наистина. За някои мога да предположа на 100%, че ще е боза… Ама… трябва да се гледа… няма как :d