Tyrannosaur

Точно това очаквахме от трейлър на „Tyrannosaur”, който ви представихме миналия месец с един особено добър плакат – страхотни изпълнения, драматична история за човешки взаимоотношения, мрачни пейзажи и още по-мрачен град и абсолютно никакви динозаври.

Разбира се, от километри си личи, че Питър Мълан и Оливия Колман правят изключителни роли, но като че ли от трейлъра най-силно впечатление ни направи Еди Марсан. Въпреки че ролята му на ревнив и неуравновесен съпруг изглежда малко еднопластова, няма как да отречем, че този психопатски поглед адски му се отдава.

Нямаме какво друго да кажем, освен надяваме се да имаме шанс да видим филма на голям екран, например в рамките на някой фестивал. Вижте трейлъра, представен от The Guardian:

Tyrannosaur” разказва за алкохолик (Питър Мълан), който се сприятелява с християнка (Оливия Колман), но връзката им бързо е помрачена от ревнивия й съпруг (Еди Марсан) и неочакван изблик на насилие.

Филмът е пълнометражният режисьорски дебют на един от любимите ни актьори, Пади Консидайн, а британската премиера е 7 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments