Първоначалната ни реакция към този трейлър (още преди да го гледаме) беше на тотално отрицание, тъй като „Бъч Касиди и Сънденс Кид” на Джордж Рой Хил е един от най-любимите ни филми на всички времена и смятаме, че начинът, по който свършва, е перфектният завършек не само за филма, но и на цялата история на двамата легендарни бандити . Пък и колкото и талантлив да е Сам Шепърд и колкото и да го харесваме, просто няма шанс да се мери с великия Пол Нюман.

Впоследствие обаче, успяхме да се абстрахираме от всичко това и да приемем този Касиди като един различен и алтернативен вариант на любимия ни образ и изведнъж „Blackthorn” придоби форма на добре изглеждащ класически уестърн , на който с удоволствие бихме хвърлили един поглед.

Режисьор на филма е Матео Гил („Nobody Knows Anybody”), а в ролите са Сам Шепърд, Едуардо Нориега, Стивън Рей, Магали Солиер и др.

Премиерата е на 7 октомври 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. трейлърът е много добър, наистина, ала съм 100% съгласна, че „Бъч Касиди и Сънданс Кид“ е един от най-великите филми на всички времена и нямам намерение да възприемам „Blackthorn“ като нещо-продължение-на-легендата…
    ТЦ – отказвам!!! Пол Нюман и Робърт Редфорд са ВЕЛИКИ! и Джордж Рой Хил също…