Carnage

Изглежда в най-скоро време ще имаме нов любим филм, тъй като първият трейлър на най-новия филм на режисьора Роман Полански „Carnage” е точно това, на което се надявахме (не, че сме се съмнявали) и точно това, за което говореше Джоди Фостър, която го описва като „Кой се страхува от Вирджиния Улф”, само че малко по-смешно. Има много остроумия.” – който е един от най-любимите ни филми на всички времена.

Филмът е създаден по наградената с „Тони” пиеса на Ясмина Реза „God Of Carnage” и разказва историята на две семейни двойки, които се срещат на вечеря, за да обсъдят по цивилизован начин инцидент включващ синовете им, които са се сбили в училище. В течение на вечерта обаче, самите те се поразгорещяват и нещата завършват с пълен хаос. В ролите са повече от отличните Кейт Уинслет, Джон К. Райли, Кристоф Валц и споменатата Джоди Фостър.

Какво да кажем, чуден просто! По средата на трейлъра искахме да го спрем и да напишем, че Кейт Уинслет е уникална, но решихме да догледаме и видяхме, че няма смисъл, защото същото трябваше да напишем и за останалите актьори. Искаме само да споменем, че се радваме да видим Джон К. Райли в свестен комедиен филм, защото откакто се сдушиха с Уил Феръл, това му се случва рядко. Не, че не харесваме общите им филми де, просто има един нюанс.

Филмът ще бъде показан на фестивала във Венеция, а официалната му премиера е на 16 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Страхотно, психолигическата дисекция на Полански прозира съвсем ясно от трейлъра.

  2. Няма да гледам трейлъра, защото не гледам трейлъри на филми, които съм решил да гледам 🙂 Иначе, относно Джон К. Райли, през миналата година игра в супер яката комедия Cyrus и там е номер едно :)))

  3. @Веселин
    Добре правиш! 🙂 Аз не мога така, ако не друго трябва да го гледам за да го представя. 🙂
    А „Cyrus“ е доста приятно филмче – първата половина беше жестока, но после леко губи инерция.